Din guide till kärlek under 2022

Postat i: 

Singel i Sverige

Din guide till kärlek under 2022

Det är högsäsong på Mötesplatsen och nu är det extra många som längtar efter mys och härliga dejter! Vi har samlat våra bästa tips på hur DU hittar kärleken under 2022.

Nu är antalet medlemmar som störst, många är ”på hugget” och vill verkligen lära känna andra singlar. Med andra ord en utmärkt tid att nystarta sin dejting och lägga i högsta växeln…

Kärlek 2022 – tänk på detta:

❤️ Sluta leta efter ”din typ”. Vi alla har nog en bild av hur ”vår typ” ser ut. Men sluta leta efter den bilden du har i huvudet och ge alla en ärlig chans. Det kanske slutar med att du blir dödskär i någon du inte ens skulle ha tittat på. En bra sak är att göra Mötesplatsens matchningstest. Då tar du hjälp av vetenskapen för att få förslag på singlar som passar just dig.

❤️ Kontakta många och våga ta första steget. Du har ingenting att förlora!

❤️ Ta inte allt på blodigt allvar. Deppa inte ihop om du inte får svar eller om det inte klickade på dejten. Allt är en erfarenhet ibland tar det ett tag att komma igång.

❤️ Avsluta det som varit. Släpp det förflutna och blicka framåt. Om du inte har gått vidare från din förra partner är du inte öppen för en ny kärlek. Rensa bort exet genom att till exempel kasta gamla mejl, presenter och radera numret i mobilen. Försök att vara tacksam för det relationen gav dig och förlåta om du blev sårad.

❤️ Bild, bild, bild! Kan inte säga nog för många gånger. År 2022 är en tydlig, nytagen, glad och trevlig profilbild en förutsättning för att lyckas! Snåla inte heller med bilder i ditt album.

❤️ Var aktiv! Skriv inlägg, ladda upp bilder, reagera på andra singlars innehåll och fila på din profiltext. Ju mer aktiv du är – ju mer singlar kommer att få upp ögonen för just DIG.

❤️ Ge inte upp. Se varje ny kontakt som en chans både till kärlek men även till vänskap och en möjlighet att växa som person. Ibland låter sig den sanna kärleken vänta på sig. Vi på Mötesplatsen har många exempel på singlar, som alldeles innan de träffade sitt livs stora kärlek, var sååååå nära på att ge upp. Tänk om de bara hade vetat – att alldeles runt hörnet väntade han eller hon som förändrade allt….