5 anledningar att dejta en kvinna som är äldre än dig

Postat i: 

Dejtingtips

5 anledningar att dejta en kvinna som är äldre än dig

Kärlek har som bekant ingen ålder och det finns verkligen inget som säger att normen ”äldre man, yngre kvinna” skulle vara mer rätt än att en mogen kvinna dejtar en yngre man. Dessutom finns det flera fördelar med att dejta en äldre kvinna!

Här är fem anledningar till att du borde ge kvinnorna som är äldre än du en chans! 👇🏻

❤️ En äldre kvinna är ofta mer trygg och spelar inga spel. Hon är avslappnad och vet vad hon vill ha.

❤️ Mogna kvinnor är dessutom trygga i sin sexualitet och kvinnors sexuella höjdpunkt kommer generellt sett senare i livet än mannens. På så sätt är en äldre kvinna och en yngre man en bra match!

❤️ Äldre kvinnor är ofta mer självständiga och har ett rikt eget liv. Hon vet vad hon vill och träffar gärna sina egna vänner. Många relationer mår bra av att ni spenderar en del tid isär.

❤️ Många kvinnor söker just yngre män! De tycker de mesta blir bättre: jämställdheten, omtänksamheten, sexet, hur de fungerar med barn och så vidare. Ta till vara på detta!

❤️ Hon är intressant att snacka med! Med lång erfarenhet av livet blir den äldre kvinnan ofta väldigt spännande att ha diskussioner och samtal med.

Men, som sagt, kärlek har ingen ålder och därför är det viktigt att inte låsa sig inom ett alltför smalt åldersspann, varken uppåt eller nedåt. Var openminded!

Vill du hitta någon som verkligen passar din personlighet rekommenderar vid dig att göra Mötesplatsens matchningstest. Strunta i eventuella åldersskillnader och våga släppa fram kärleken! ❤️❤️❤️