Första meddelandet – 3 bra exempel

Postat i: 

Dejtingtips

Första meddelandet – 3 bra exempel

Du spanat in någon intressant på Mötesplatsen och det är dags att skicka det första meddelandet… Svårt? Lugn, du är inte ensam. Här kommer lite inspiration och tips från oss!

Nätdejting bygger mycket på att göra ett bra första intryck, oavsett om det handlar om bilderna du valt för din dejtingprofil, hur du beskriver dig själv i presentationstexten eller vad du skriver i det första meddelandet.

En bra grundregel att ha med sig när det är dags att skriva det första meddelandet är att fråga om något som personen skriver om i sin presentation. Eller om något som du kan se på bilderna i fotoalbumet.

Tänker du efter brukar det finnas massor av ingångar – som är mycket mer intressanta än ”Hej snygging” eller ”Läget?”. Genom att visa att du verkligen har läst personens profiltext visar du också att du är seriös och inte håller på med ”massutskick”.

3 konkreta exempel på bra första meddelanden:

❤️ ”Vilken go energi du verkar ha… Blir allt lite nyfiken på dig! Du verkar gilla musik. Har du någon konsert inbokad i sommar?”

❤️ ”Hej, hoppas allt är bra med dig! Jag har flera gånger hajat till när jag fått syn på din profil och nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag tycker att din profilbild är så fin, du utstrålar äkthet och genuinitet, ett intryck som förstärks av din beskrivning av dig själv. Finns det någon möjlighet att få bjuda på en fika någon gång i framtiden?”

❤️ ”Men så härligt! Du verkar också älska att resa! Har du någon spännande resplan på gång inom det närmsta? Själv är jag väldigt sugen på att utforska Italien.”