Hitta rätt person för dig – tipsen som funkar

Postat i: 

Singel i Sverige

Hitta rätt person för dig – tipsen som funkar

Söker du också efter någon att älska, varje dag? Att hitta rätt person för just DIG kan gå snabbt, och ibland tar det lite längre tid. Men hen finns därute, vi lovar! Så, är du redo för att hitta kärleken? Här är våra bästa tips på hur du hittar rätt person för dig.

❤️ Bli tillgänglig för kärlek.
Skippa kravlistan för hur din blivande partner ska vara. Den gör bara att du begränsar dig själv. Stanna inte i en halvbra relation som du tror ska bli bra om bara din partner förändrar sig. Fundera i stället över hur du behöver vara och vad du ska göra för att bli mer tillgänglig för kärleken.

❤️ Ha kul, var positiv och njut av singeltiden!
Hamna inte martyr-fällan och gå och tyck synd om dig själv! Att vara bitter och missnöjd med livet är dessutom väldigt oattraktivt. Njut av att träffa nya människor och surfa med vågen. Det blir som det blir och det är dumt att inte ha kul under tiden. När du har en lättsam och positiv inställning till dejtandet kommer du också att attrahera många. Vem vill leva med en gnällspik liksom?

❤️ Gör Mötesplatsens matchningstest
Vårt djupgående matchningstest kommer hjälpa dig att hitta någon för ett långt och lyckligt förhållande – DIN människa! Vi har mängder med bevis på par som säger att de aldrig hade tagit kontakt med varandra om det inte vore för att de matchade efter att ha gjort matchningstestet.

❤️ Var bjussig!
För att maxa dina chanser på Mötesplatsen måste du våga vara bjussig! Dela med dig av mycket bilder, skriv om dig själv och berätta vad du gör just nu. Ta kontakt med många och ha en öppensinnad och positiv inställning.

❤️ Lev ditt bästa liv
Räkna inte med att en partner ska göra att allt i ditt liv känns bättre. Du måste själv ta ansvar för din lycka och för att du lever det liv du vill. Är du inte nöjd med någon del behöver du fundera på hur du kan förändra situationen så att du blir lyckligare, vare sig du är singel eller inte.

❤️ Var ärlig med dina känslor.
Det är inte fel att berätta vad du var i livet du befinner dig eller vad du längtar efter. Tvärtom så signalerar detta att du är trygg i dig själv. Det ökar också chansen att du lockar till dig en person som har samma drömmar, behov och mål som du – så våga stå för dina känslor och behov!

❤️ Ge inte upp.
Det är lätt att känna sig nedslagen efter att ha lämnat en mindre lyckad dejt. Ibland kan det kännas som att man aldrig kommer träffa sin människa – men det stämmer inte. Du kommer att träffa någon som passar dig perfekt, så länge du fortsätter att dejta! Se allt som en erfarenhet. Vi på Mötesplatsen har såååå många exempel på singlar som var nära att på att ge upp när Hen plötsligt fanns där. Din tid kommer!