”Allt händer av en anledning”

Postat i: 

Par som träffats

”Allt händer av en anledning”

Fredrik hade nästan gett upp hoppet om Mötesplatsen när det plingade till. Någon hade skickat en Gilla-markering till honom…

Fredrik minns att han fastnade för Hannas val av bilder, som visade ett intresse för naturen och ett aktivt liv. Det var just det han sökte efter. Hon fastnade för hans profilbild. Den lyste äkthet och värme.

– Alldeles innan hade en kompis gett tipset till mig om att ge Mötesplatsen en chans efter att jag testat andra sajter. Gissa om jag tackar min kompis idag…, säger Hanna.

Efter några inledande textmeddelanden så började Hanna och Fredrik höras via telefon. Två timmar gick fort och de stämde träff tre dagar senare. Men dagen efter fick Hanna ett sms med frågan ”Vill du ses redan ikväll?”

Hanna skrattar:
–  Jag tror på devisen att allt händer av en anledning. Vi hade båda dejtat andra till och från, men inte känt att det stämt fullt ut. Och kvällen vi sågs skulle faktiskt Fredrik på en annan första dejt som blev inställd. Stjärnorna hade en annan plan. Vi skulle mötas istället…

Första dejten

Första träffen inleddes med en lång promenad.
– Det tog inte många minuter förrän jag bestämde mig. Hon fick mig att skratta, hade vackra ögon och en personlighet som fick mig att känna mig bekväm, säger Fredrik.

När samtalet kom in på inredningsstilar tog Hanna chansen och frågade om Fredrik ville följa med hem och ge sin syn på vilken stil hon har. Det ville han…

Sedan dess har de gjort många utflykter och aktiviteter tillsammans. På ganska kort tid upptäckte de båda djupa och starka känslor för varandra. De beskriver att ärlighet har varit en viktig pusselbit sedan första dagen.

– Vi både kompletterar och utmanar varandra”, berättar Hanna. Jag ska lära mig springa 10 km och han ska lära sig att dansa. Vi gillar utveckling helt enkelt. Och nu får vi göra det tillsammans.

På frågan om framtiden tittar de varandra djupt i ögonen och båda ler.
– Framtiden är redan här. Detta är nyckeln till vårt nya gemensamma hem”, säger Fredrik och håller upp en nyckelring i läder han fått av Hanna. På remmen är det instansat: DU & JAG

Fredrik ❤️  Hanna
Ålder: Båda är 41 år.
Yrken: Fredrik är politisk sekreterare och Hanna är barnskötare.
Tips till andra singlar? Ge inte upp hoppet. Försök ha en avslappnad attityd när du dejtar och framförallt – var ärlig.