Ofrivillig singel? Här är 5 tecken på att det är DU som är problemet

Postat i: 

Dejtingtips

Ofrivillig singel? Här är 5 tecken på att det är DU som är problemet

Är du singel men kan inte riktigt sätta fingret på varför? Här är fem tecken på att det faktiskt är du som förstör för dig själv.

1. Du tycker sååååå synd om dig själv. Du är ju faktisk ensam och övergiven. Men när någon frågar om du vill ses så är det inte ett alternativ. Då måste du ju duscha, ta på dig andra kläder än din mjukisdress och faktiskt prata med någon annan än dig själv. Nej då är det nog bättre att ligga kvar med handen i chipsskålen istället.

❤️ Nytt fokus: Det är ingen annan än DU som är ansvarig över ditt egna liv. Man har alltid ett val. Det är okej att deppa ihop ibland men sedan är ditt beslut hur du vill fortsätta leva. Stå upp för dig själv, välj att se allt som du faktisk har och inte allt som du INTE har.

2. Du spelar svår. Även fast det kan vara lite spännande att spela spelet och leka lite svår i början när du träffar någon ny så måste du veta när det är dags att sluta. Visar du inget genuint intresse så kan ju inte din crush veta att du är intresserad, eller hur?

❤️ Nytt fokus: Välj att se det fina hos alla människor. Våga visa dig sårbar och krångla inte till det. Livet är för kort för att spela spel.

3. Du är övertygad om att du kommer bli sårad i slutändan. Allt handlar om inställningen, går du in med en dålig inställning och tror att det kommer gå åt pipsvängen, redan innan det har börjat… Ja, då kommer det antagligen att göra det också.

❤️ Nytt fokus: Utgå från att de flesta människor vill dig väl och hur orättvist är det inte att nya människor ska behöva sota för tråkigheter som hänt innan i ditt liv? Våga tro på kärleken, allt kommer bli så mycket lättare då!

4. Du kan inte släppa ditt ex. Det viktigaste om du verkligen vill hitta någon ny är att släppa taget om det som redan har varit.

❤️ Nytt fokus: Jämför inte din nya crush med gamla förhållanden, det leder aldrig till något bra. Out with the old and in with the new!

5. Du vågar inte satsa. Du skriver inte till någon på Mötesplatsen, du lägger inte upp några nya bilder och profiltexten är ”fråga om du vill veta något…”

❤️ Nytt fokus: För att lyckas hitta kärleken måste du visa att du är seriös i ditt sökande. Var aktiv, skriv med många, lägg ut flera bilder och ha en positiv och härlig presentation. Kärleken kommer inte att ringa på hemma hos dig utan DU MÅSTE attrahera kärleken! Dessutom är det både kul och härligt att dejta när man ger det en ärlig chans.

Ta hand om dig nu. Behöver du hjälp och stöttning finns alltid vi i teamet på Mötesplatsen här för dig. Vi hr över 20 års erfarenhet av dejting och vet vad som fungerar när man letar efter någon att komma hem till. ❤️❤️❤️