Bästa dejtingtipsen i höst

Postat i: 

Dejtingtips

Bästa dejtingtipsen i höst

Kyligare och mörkare dagar väcker myskänslorna i oss. För att finna kärleken i höst gäller det boka in härliga dejter. Här listar Mötesplatsen de bästa dejtingtipsen i höst:

– Laga mat – Gör sushi, mustig höstgryta eller hemmagjord pizza tillsammans.

– Gå på SPA – Om du vill lyx-dejta i höst och verkligen vill maxa mys-stunderna – gå på SPA. Garanterat hett!

– Få upp temperaturen på gymmet  – Ta ett träningspass tillsammans! Kul, avslappnat och enkelt. Eller bjud ut dejten på en löprunda?

– Höstpromenad – En klassisk höstpromenad är aldrig fel. Klä er varmt, njut av alla färger och avsluta kanske med en kopp varm choklad på ett fik?

– Bjud på frukost – Tänd lite ljus och bjud på frukost innan jobbet en alldeles vanlig tisdags-morgon. Vardagslyx som garanterat piggar upp.

– Hemmafixa – På hösten vill man gärna mysa till det hemma. Be dejten om hjälp att sätta ihop det där du släpade hem från Ikea för ett tag sedan. Tapetsera en fondvägg tillsammans eller kratta löv i trädgården.

– Filmkvällsmarathon –  Kanske inte det mest kreativa förslaget, men visst är det mysigt, mörkt och ni sitter nära varandra… Låt dejten välja film först – och sen väljer ni varannan film efter det. En persons filmsmak kan säga mycket om en person!