Bästa tipsen för singlar på Alla ❤️

Postat i: 

Dejtingtips

Bästa tipsen för singlar på Alla ❤️

Singel på Alla hjärtans dag? Deppa inte, utan var med och sprid kärlek till dina medmänniskor. Vi har samlat några härliga tips på hur du maxar ”feel-good”-känslorna denna dag!

❤️ Skicka ett vykort eller ett handskrivet brev! Alltså, hur utvald och speciell känner man sig inte om man får en HANDSKRIVEN hälsning nuförtiden? Skriv några fina rader till mormor, bästa vännen eller någon annan som betyder mycket för dig.

❤️ Gör något som känns gott i hjärtat. Varför inte passa på att göra något hjärtligt som får dig att känna dig lite extra varm i bröstet. Kanske kan du hjälpa nån med matkassarna eller skänka ett bidrag till en välgörenhetsorganisation? Det spelar ingen roll om det är stort eller smått, så länge det är gott.

❤️ Sprid kärlek till andra singlar. Inne på Mötesplatsen är det alltid lite extra mysigt på Alla hjärtans dag. Passa på att flirta och sprid massa kärlekshälsningar till andra singlar. Känn gemenskapen!

❤️ Gå på dejt. Var ute i god tid och bjud ut till dejt på Alla hjärtan. Det blir allt lite extra romantiskt. Men satsa gärna på något avslappnat om det är första träffen och slå inte på stora trumman med 3-rätters och tända ljus. En härlig långpromenad som avslutas med en fika på stan kan bli väl så mysigt! Dock kan du kosta på dig att ge din dejt en ros, dagen till ära!

❤️ Gör julklappsleken á la valentine. Du säkert hört talas om julklappsleken? Nära och kära skriver sina namn på varsin lapp. Varje person får sedan dra en lapp. Det namn som står på lappen får man i uppdrag att köpa en present till. Den här leken är perfekt att köra med kompisgänget eller kollegorna på alla hjärtans dag.

❤️ Gör dagen till DIN dag. Alla hjärtans dag är faktiskt en helt vanlig måndag. Så varför inte bara passa på att soffmysa, ta ett bad eller fönstershoppa på stan. Det finns ju noll krav så länge du är nöjd med din dag.

Ta hand om dig och glöm inte att du är FANTASTISK!