Dejtingtips på Alla Hjärtans dag

Postat i: 

Dejtingtips

Dejtingtips på Alla Hjärtans dag

Nu är Alla Hjärtans dag här, årets mest romantiska dag. Dagen då det kan kännas lite extra speciellt att bjuda ut någon man är intresserad av. En dag som denna kan det vara kul med lite annorlunda dejtingaktiviteter bortom bio och restaurangbesök. Däremot är det inte alltid så lätt att komma på en ovanlig, minnesvärd och kanske lite galen dejtingaktivitet.

För att ni ska slippa fundera för länge på detta tänkte vi på Mötesplatsen ge er 10 lite annorlunda dejtingtips för en mysig Alla Hjärtans dagdejt

Åka skidor ihop. Bor man nära snö är skidåkningen en riktigt bra dejtingaktivitet, oavsett om man åker utför eller på längden. Antingen gillar ni båda att åka eller så lär ni er tillsammans. Gör det till en rolig grej avsluta dejten med varm choklad och fikabröd. Hög mysfaktor.

Vin eller chokladprovning. Vill man bjuda sin dejt på en annorlunda upplevelse är vin eller chokladprovning mysigt. Det känns väldigt exklusivt att få prova många olika sorters vin eller choklad. Dessutom kan ni alltid diskutera viner och chokladsmak istället för jobb.

Löptur. Det här är något som kanske inte passar alla, men de som gillar löpning vet att det här är en fantastisk aktivitet och ett roligt sätt att umgås på. Förutsatt att din dejt gillar löpning. Spring ett pass ihop på en mysig slinga. Ta det lugnt så ni kan prata samtidigt. Kör sedan en stretching ihop och kila sedan in på närmsta fik för en kopp varm choklad.

Korvgrillning i snön. Svenskar älskar att grilla ute på sommaren, men många glömmer att det är hög mysfaktor på att grilla även på vintern. Ta med din dejt till en mysig grillplats och förbered med liggunderlag och filtar och grilla gärna annat gott än bara korv.

Museum. Att bjuda sin dejt på ett häftigt eller intressant museum kan vara en riktig hit. Strosa runt bland häpnadsväckande fakta och prylar. Tiden kommer svischa förbi samtidigt som ni har mycket roligt att prata om.

Baka och ha soffmys ihop. Alla gillar inte att vara ute i kallt vinterväder. Istället för att gå och fika ihop kan du bjuda hem din dejt och baka fikat tillsammans. Njut sedan av hembakat fikabröd och te framför en mysig film eller spela något roligt spel ihop.

Klättring. Klättring är en aktivitet som blivit populär de senaste åren. Även om ingen av er klättrar kan ni göra det till en kul grej. Åk till en klätterhall ihop och se vem som klättrar högst. Ni kommer garanterat få roligt ihop och ha mycket att skratta åt.

Stand-up show. För att få en garanterad skrattfest ihop kan du ta med din dejt till en stand-up show. Efter alla skämt kommer stämningen vara på topp och ni kan prata och skratta åt alla skämt långt efter att showen slutat.

Jazzklubb. Är du och din dejt musikintresserade kan du bjuda på ett besök på en jazzklubb. Dröm er iväg till Manhattan samtidigt som ni lyssnar på bra musik. Njut av en god drink och diskutera den fantastiska musiken tillsammans.

Danskurs. Släpp alla hämningar och ta med din dejt på en drop in danskurs, lär er bugga, dansa salsa eller vals ihop. Det kommer bli en garanterat rolig och annorlunda dejt som ni båda kommer att minnas.