Singelmän – Lär er dansa med Malin Johansson från Let´s Dance!

Postat i: 

Singelevent

Singelmän – Lär er dansa med Malin Johansson från Let´s Dance!

Många har genom åren följt Malin Johansson när hon och hennes danspartners har tagit tittarna med storm i Let´s Dance. Nu ger dejtingsajten Mötesplatsen singlarna chansen att följa med Malin Johansson till solen i Portugal. Där kommer hon att lära ut sina bästa danssteg och se till att singlarna blir riktigt vassa på att dansa. Singelkvinnorna har redan börjat boka sina platser och väntar på att männen ska göra dem sällskap i Portugal.

Efter tre år i Let´s Dance har Malin Johansson har verkligen lyckats knipa en plats i svenska folkets hjärtan. Nu får singlarna chansen att lära sig Malins bästa danssteg. Under en hel vecka i vår kommer Malin och Egor Filipenko från norska Skal vi danse att lära ut olika danser till resenärerna.

“Jag ser verkligen fram emot att få dansa loss med deltagarna på den härliga plankan i Portugal” säger Malin Johansson

Att komma i form till sommaren är ett återkommande löfte för många. Det är inte alltid så lätt att lyckas på egen hand och det är alltid roligare om man är fler, åtminstone i början. Enligt en undersökning som Mötesplatsen gjort föredrar 94 % av 1 476 singlar en aktiv partner. Allt fler har upptäckt fördelarna med att koppla av med träning och i nya människors sällskap. Därför är Mötesplatsens träningsresa en perfekt start på sommaren för singlar som vill umgås och komma i form samtidigt som de njuter av en härlig resa till Portugal.

På Mötesplatsens träningsresa kan singlarna välja bland flera roliga träningsformer som passar både nybörjare och vana motionärer. Exempel på träningspass är Soma, Functionalstyrka, Core, Tabata-styrka, Aerobic-kombo, Box och Kettlebells

Det kommer även hållas danslektioner tillsammans med Malin och Egor. Dans är inte bara en social sysselsättning utan även riktigt bra träning. Perfekt för en social träningsresa. Sporren och motivationen efter en träningsresa följer med långt in i vardagen efter att man landat i Sverige.