Träningsresan med mer än bara träning

Postat i: 

Singelevent

Träningsresan med mer än bara träning

Trenden med träningsresor har fullkomligt exploderat bland svenskar och för fjärde året i rad erbjuder vi våra medlemmar att följa med oss på Mötesplatsens Training Camp till soliga Portugal.

Den 27 april – 4 maj åker vi och hoppas att du vill hänga med oss då. På resan erbjuder vi träningsformer som passar alla och precis som föregående år är det dansare från både svenska Lets Dance och norska Skal vi danse med för att hålla i danslektioner för er. Men resan innebär mycket mer än bara träning. Vi anordnar bland annat gemensamma middagar, utflykter och utekvällar. Om du inte är träningssugen kan du vila upp dig på stranden eller hotellets spaavdelning med inomhuspool, jacuzzi och bastu.

Vi håller till i Monte Gordo på portugisiska Algarvekusten.

I slutet på april ligger medeltempratur på ca 20-25 grader. Perfekt för en vinterfrusen nordbo. Det här är ett utmärkt tillfälle att uppleva nya saker och njuta av livet tillsammans med andra singlar. Ta chansen att äta god portugisisk mat på mysiga restauranger i och omkring Monte Gordo.

Om du vill upptäcka fler fantastiska platser finns möjligheten att ta färjan över till Spanien och spendera dagen med en blandning av historia, kultur och shopping.

Inte medlem än? Bli medlem gratis och ta del av vårt fantastiska erbjudande!

Det kommer bli en minnesvärd vecka du sent kommer glömma. Mötesplatsens Training Camp i Portugal 2013 arrangeras i samarbete med Springtime Travel.