Gå på dejt, en riktig fullträff

Postat i: 

Dejtingtips

Gå på dejt, en riktig fullträff

Många känner säkert igen sig i att dejta på nätet inte verkar särskilt svårt, men att ta dejtandet utanför nätet och in i verkligheten kan kännas som ett stort steg. Ibland kan det vara svårt att våga fråga om en dejt utanför nätet. För att underlätta för våra medlemmar har Mötesplatsen skapat en ny funktion som heter ”Gå på dejt”. Där kan medlemmar anmäla vad de är intresserade av att göra just den här veckan det syns sedan för alla singlar på sajten.

Det blev direkt en succé. Istället för att själv behöva fråga om en dejt kan det vara lättare att meddela vad man är intresserad av att göra just den veckan och sedan hoppas att någon annan dejtingsugen singel med samma intresse hör av sig.
Efter jul frågade vi medlemmarna hur många som provat Gå på dejt och det visade sig att det var 50 % av 1272 singlar som hade provat. Vilket är glädjande siffror för oss på Mötesplatsen!

Under 2012 hittade över 11,000 personer kärleken hos oss och vi vill att 2013 ska bli året då ännu fler ska träffas och dejta hos oss.
Registrera dig på Mötesplatsen och prova vår funktion Gå på dejt redan idag.

Hitta en dejt på Mötesplatsen