Fem dejter som är perfekta i november

Postat i: 

Dejtingtips

Fem dejter som är perfekta i november

På sommaren är det lätt att dra på en picknick eller cykeltur med sin dejt, men på vintern är de idéerna inte lika lockande. Här är fem förslag dejter att gå på i rusket och kylan!

Laga en avancerad middag. Häng i köket med varandra en hel dag. Bestäm meny (3-5 rätters?) handla ingredienserna som behövs och sätt igång att laga mat. Gör något svårare, som ni kanske aldrig gjort innan och som tar tid. Teamwork och skönt häng utlovas!

Konsert, museum eller teater. Lär dig något nytt på ett museum eller gå på en teater och lev ut ert kulturliv. Har ni samma musiksmak? Om ja, perfekt. Upplev er favoritartist tillsammans.

Checka in på hotell. En hotellövernattning är ren lyx och det kan vara otroligt skönt och romantiskt att checka ut från vardagslivet och bli bortskämd i en ny miljö. Försök hitta ett rum med öppen brasa för ultimat mys!

Åk till Ikea. Ät köttbullar, kolla in vad dejten har för inredningssmak och hoppa i sängarna… 😉 Kan låta simpelt men kan faktisk bli riktigt romantiskt. Det är ju faktiskt sådana här ”vardagsbestyr” som man gör tillsammans som par.

Sträckkolla filmer. Det behöver inte vara krångligare än så, att bara ligga under en filt och mysa med en film en mörk kväll är så underskattat. Tänd massa ljus och ladda med snacks.

Ha det så mysigt! ❤️❤️❤️