Så går du vidare efter en otrohet

Postat i: 

Kärlek & Relationer

Så går du vidare efter en otrohet

Det är tufft att bli sviken av någon som man älskar. Kanske den person som man litade på som allra mest. Frågar du dig hur du någonsin ska kunna lita på en ny parter igen? Det är inte alls konstigt om du känner dig rädd för att börja dejta och kunna släppa in någon ny i ditt liv. Men vet du vad? Det kommer att bli bra, vi lovar! ❤️

Funderar du på om du ska våga ge dig ut i dejtingdjungeln igen och hur det i så fall ska kunna gå till? Kommer du kunna lita på någon ny? Vi VET att det är tufft. Men vi VET också att man oftast går vidare till sist och i slutändan leder det inte sällan till något riktigt bra. Någonting ännu bättre.

Börja dejta efter en otrohet – lite tips:

❤️ Alla är inte otrogna. Bara för att ditt ex var otrogen så betyder det inte att alla därute kan vara det. Alla är olika och förtjänar en rättvis chans – straffa inte eventuella framtida partners för misstag ditt ex gjort.

❤️ Dejta seriöst. På Mötesplatsen får singlar som letar efter något seriöst kontakt med varandra. Var noga med att välja en seriös dejtingtjänst!

❤️ Otroheten är aldrig ditt fel. Många vänder sveket inåt och letar hos sig själv efter anledningar till att det blev som det blev. Men det är inte du som är ansvarig för det här, så försök att inte ta det personligt. Det är inte ditt fel, oavsett om du varit sur, ofta sagt nej till sex eller haft fula underkläder. Vad du däremot bör analysera är varningssignaler och andra lärdomar som du kan växa av och ta med dig till kommande förhållande.

❤️ Du är värd att vara lycklig.
Vi förstår om din självkänsla har fått sig en rejäl törn. Du behöver läka och förstå att nya tider väntar. Allt blir som det ska och i slutändan väntar förmodligen något ännu bättre. Du är så värd en kärleksfull och trygg person och vi lovar att hen finns därute!

❤️ Var tydlig med vad du söker. Berätta på din profilsida att du söker efter en seriös relation och att du värdesätter personer som är trygga, ärliga och kärleksfulla.

Lycka till, har du frågor eller funderingar finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig. Vi har över 20 års erfarenhet av seriös dejting och vet vad som fungerar.