Sakerna du INTE ska göra på nästa dejt

Postat i: 

Dejtingtips

Sakerna du INTE ska göra på nästa dejt

Får du sällan till en andra dejt? Kanske har det inte bara klickat eller så gör du samma misstag, om och om igen, när du går på dejt och är lite nervös. Hög tid att rannsaka sig själv. Nedan kommer en lista på sakerna som du inte bör göra på din nästa dejt…

  • Du avbryter din dejt. Att avbryta signalerar att du inte är intresserad av att höra din dejt prata klart. Försök istället att ta det lugnt och verkligen lyssna på vad din dejt säger. Ställ gärna följdfrågor som visar att du är intresserad – på riktigt!
  • Du kollar mobilen hela tiden. Galet oartigt. Sluta med det!
  • Du pratar mycket om pengar. Att snålhet är väldigt osexigt kan vi vara överens om. Det är en sak att behöva hålla i pengarna, en annan sak att vara Ove Sundberg. Men det är också osexigt med en överdriven fascination av pengar och status.
  • Du ger tusen ombedda råd. Översittarstilen är sällan särskilt skön.
  • Du pratar bara om dig själv. Suck!
  • Men…din dejt är inte på anställningsintervju. Det är superbra att vara intresserad och ställa mycket frågor till din dejt. Men försök undvika känslan av att du låter dejten fylla i ett personlighetstest. Det blir lätt lite märkligt.

Till sist. Försök vara dig själv och var inte för hård mot dig själv om det råkar bli fel. Berätta gärna för din dejt att du känner dig lite nervös… Ta det lugnt och andas, så kommer detta bli toppen! Vi  på Mötesplatsen tror på dig och finns här om du behöver tips! ❤️❤️❤️