Tips för en lyckad restaurangdejt

Postat i: 

Dejtingtips

Tips för en lyckad restaurangdejt

En middagsdejt på restaurang brukar vara ett säkert kort! Det finns dock lite saker att tänka på. Följ våra tips och ni kommer få en oförglömlig afton, vi lovar! 

Tips för restaurangdejten:

❤️ Var noga med val av restaurang. Ta gärna ett ställe som du själv ätit på innan och som du vet är bra. Undvik alltför röriga och stimmiga ställen.

❤️ Kolla upp vad din dejt gillar för mat. Man vill liksom inte hamna där att man bjuder ut en vegan till ett steakhouse… Stäm av om din dejt har några allergier eller andra önskemål på mat. Det är en omtänksam gest som garanterat kommer uppskattas.

❤️ Håll koll på alkoholintaget. Ett par glas vin till maten brukar de flesta tycka är trevligt.  Men håll koll så att det inte går överstyr. Du vill inte göra bort dig, så känn dina begränsningar och håll jämn takt med din dejt.

❤️ Välj dejtvänlig mat. Undvik kladdig mat som ska ätas med händerna och skippa bönor och lök som lätt kan skapa vissa spänningar… Italienskt går nästan alltid hem!

❤️ Visa att du njuter av god mat och dryck. Håll inte igen, våga visa att du är en sann livsnjutare!

❤️ Det är inte den dyraste och flottaste restaurangen som vinner. Att dela en god pizza efter en promenad kan vara väl så trevligt!

Ha en mysig kväll!