Från swipe till dejt

Postat i: 

Dejtingtips

Från swipe till dejt

Mötesplatsens nya app har verkligen blivit en riktig succé! Det är så lätt att få kontakt och singlarna Gillar varandra för fullt. Men låt det inte stanna här. Vi guidar dig från swipe till ”the real thing” – dejt!

Swipe-tumme och mobilnacke? Då kan det vara hög tid att lämna appen för en kväll, och satsa på en träff IRL.

Från app till dejt – så här gör du:

1. Var inte rädd för att Gilla många. Håll så många dörrar som möjligt öppna. Gilla och skriv med alla som du tycker ser trevliga ut. Det är ju alltid kul men nya kontakter, eller hur?

2. Var tydlig med vad du söker. Berätta att du söker efter ett långvarigt förhållande – det ger dig en större chans att träffa likasinnade. Var också tydlig med vad du INTE söker. På så sätt slipper både du och de du möter att ödsla tid på något som är dömt att misslyckas redan från början.

3. Boka in en dejt inom 10 dagar. När du hittar någon du skulle vilja dejta är det bra att föra en dejt på tal ganska snart. Ju längre du väntar, desto svårare blir det. Det kan räcka med en snabb kaffe för att se om kemin finns där IRL. Det viktiga är att ni får chansen att ses och känna efter om ni kan passa ihop.

4. Inse när det är dags att gå vidare. Om någon i appen är dålig på att svara eller kommer med dåliga ursäkter till att inte ses – då är det dags att gå vidare. Det finns tusentals singlar där ute, det är bara att fortsätta swipa.

Glöm inte att Mötesplatsens app är ett utmärkt sätt att få kontakt med andra singlar. När du väl har kontakten är det sedan upp till dig att få till en träff och börja dejta på riktigt. Det är först då det verkligen kan börja hända fina grejer…

Kram från app-gänget på Mötesplatsen!