Gör INTE detta på dejten

Postat i: 

Dejtingtips

Gör INTE detta på dejten

Att dejta är inte alltid helt okomplicerat.
Vi listar vanliga klassiska fällor som du inte får trampa i…

Man vill ju så gärna göra ett bra första intryck på första dejten. Men det är inte helt enkelt – speciellt om man är lite nervös. Det finns dock några grundläggande saker att tänka på.

GÖR INTE DETTA:

– Kom för sent. Var seriös och skötsam direkt, att komma för sent ger verkligen inget bra första intryck.

– Prata om ditt ex. Att prata om ditt ex redan på första dejten är aldrig någon hit. Det kan lätt tolkas som om du inte riktigt kommit över honom/henne.

– Svara i telefon. Hela grejen med att dejta handlar om att lära känna den andra personen och ge honom eller henne all uppmärksamhet. Att svara i telefon eller sms:a är inte charmigt! Stäng av telefonen.

– Babbla på om dig själv. Ett klassiskt misstag när man är nervös och stressad är att man bara pratar på om sig själv. Tänk om och rikta istället din uppmärksamhet på dejten.

– Stalker-grejen. Skicka gärna ett avslappnat SMS efter dejten om att du tyckte det var en trevlig träff. Kärleksbrevet där du förklarar din kärlek och hur du aldrig mött någon som hen förut är ett big no no.

– Drick för mycket. Att förlita sig på alkoholen är tyvärr ett vanligt misstag som många gör. Visst, det kanske känns bättre för stunden att försöka dränka nervositeten men för mycket är aldrig charmigt.