Gymdejta och känn pulsen slå

Postat i: 

Dejtingtips

Gymdejta och känn pulsen slå

Singel och svårt att få till en avslappnad dejt? Om du gillar att träna kan du prova att bjuda med dejten på ett gympass. Kanske är det precis vad som behövs för att få hjärtat att pumpa lite extra!

Att ta en fika är något bland det vanligaste vi svenskar gör på första dejten. För många kan det dock kännas stelt och upplevas som ett förhör… Då kan nervositeten sätta käppar i hjulet och ge en känsla av att ”klicket” aldrig dyker upp.

Men genom aktiviteter och träningsdejter kan man hjälpa kärleken på traven. När man tränar händer nämligen massa härliga saker i kroppen. Bland annat kan adrenalinpåslaget göra att kicken vi får kan förväxlas med känslor för personen vi är tillsammans med. Och efter att vi ansträngt oss utsöndras endorfiner – något som i sin tur bidrar till en positiv känsla för andra människor.

Testa – detta kan bli hur bra som helst! Om inte annat slår du två flugor i en smäll: du blir en dejtupplevelse rikare och får träning på köpet 😉

Lycka till!

Just nu! Köp ett träningskort på Nordic Wellness från 99 kr med Let´s deal!

Nu när du läst ovan är du supertaggad att gymdejta, eller hur? Då kan vi glädja dig med att vi just nu har ett härligt samarbete med Let’s Deal där du kan få upp till 90% rabatt på ett träningskort från Nordic Wellness.

Ord. pris från 999 kr – din deal från 99 kr.

Läs mer om erbjudandet hos Let’s Deal »

Slå till och välkomna våren på bästa möjliga sätt! 🙂