”En fantastisk partner och bonuspappa”

Postat i: 

Par som träffats

”En fantastisk partner och bonuspappa”

Mona hade varit singel i många år och provat på nätdejting flera gånger när hon bestämde sig för att göra ett sista försök. När mannen med stort H dök upp gjorde Mona ett misstag som resulterade i att hon var nära på att förlora honom…

– Efter några dagar som medlem på Mötesplatsen dök bilden på Ronny upp. Jag tänkte direkt att honom var det något speciellt med…. Fast jag tänkte också att jag förmodligen inte alls var hans typ. Men det skadar ju inte att skicka ett meddelande bestämde jag mig för…, berättar Mona, 31.

Det gick någon dag sedan fick Mona svar från Ronny. De började skriva mer och mer till varandra och känslorna blev allt djupare. Men helt plötsligt, utan förvarning, blev det tyst.
– Jag fattade ingenting och blev riktigt besviken…., säger Mona.

Veckorna gick och Mona bestämde sig för att gå in ännu en gång på Mötesplatsen. Då dök det upp en ny profilbild som fångade hennes intresse. En kille på motorcykel!

– Jag gick in på profilen och förstod snabbt att jag hade hamnat hos Ronny igen. Och sedan ser jag en sak som ger mig lätt panik! Det var ju JAG som inte hade svarat tillbaka! Jag slängde mig över tangenterna och skrev ”Herregud, jag trodde det var du som slutat att skriva men det var ju jag! Kan du förlåta en förtvivlad fröken?” Samma kväll fick jag svar: ”Självklart förlåter jag dig…”

En stor dag väntar....

Efter den dagen fortsatte Mona och Ronny att ha en tät kontakt. En dag kom han och överraskade Mona och hon föll pladask…. Från den dagen är de ett par.

– Ronny är en helt fantastisk partner och bonuspappa till min son. Vi förlovade oss i höstas och då frågade min son om han inte ville gifta sig med hans mamma också…

Och så blir det! 18.08.18 bjuder de in till bröllop och ser fram emot ett liv tillsammans!

Mona ❤ Ronny
Ålder: 31 (Mona) och 35 (Ronny)
Yrken: Student (Mona) och jobb inom produktion (Ronny)
Bästa med Mötesplatsen: Att man får chans att möta andra – även om man bor på olika platser.
Tips till singlar: Om du inte provar så har du inte heller någon chans….