Hitta kärleken 2024

Postat i: 

Dejtingtips

Hitta kärleken 2024

Har du bestämt dig för att detta är året då du ska göra allt för att hitta någon som passar just dig? Då är det hög tid att sätta igång. Följ Mötesplatsens actionplan nedan med målet att hitta kärlek under 2024. Det kommer öka dina chanser, vi lovar!

Lägga ner tid på förarbetet. Skriv en utförlig profiltext och ha flera tydliga och nytagna bilder. Försök sticka ut, var positiv och välj bilder med omsorg. Fråga en vän vilka bilder de tycker speglar dig bäst! Tänk på att det endast tar sekunder för motparten att bestämma sig för om de vill se resterande bilder och eventuellt swipa höger när de ser den första bilden. Försök spegla olika sidor av dig själv och ditt liv och var alltid med själv på alla bilder!

Ta tiden och blicka inåt innan du ger dig ut på Mötesplatsen. Vem söker du? Vad behöver du? Dejta produktivt och våga visa vad du söker – så att du drar till dig rätt personer. Var nyfiken när du tar kontakt, våga fråga och var öppen för att lära känna nya människor!

Ta dejtandet med ro och gör det inte till en så stor grej. Visst är det viktigt att vara aktiv – men när du väl kommer igång så försök ha en avslappnad inställning. Gå in med attityden att det är kul att lära känna nya människor – sen blir det som det blir.

Dags för dejt? Tänk på att visa dig från din bästa sida, komma i tid, vara intresserad av din dejt och hålla energin uppe. Var uppmärksam och omtänksam. Dejta i miljöer du känner dig bekväm i.

Ge alla en chans. Ibland kan man vara så upptagen av att leta efter drömprinsen att man missar många pärlor längs med vägen. Försök ge alla du träffar en ärlig chans!

Sätt delmål. Exempelvis ”ta kontakt med tio nya singlar/vecka och gå på minst en dejt/vecka”. Det kan också vara att ”lägga ut minst en ny bild på mig själv varje månad”.

Var mottaglig för kärlek. Kärlek är en process och man känner oftast inte den på en sekund, utan den utvecklas under tid. Att vara mottaglig för kärlek är en förutsättning.

Använd Mötesplatsens djupgående matchningstest. Här kan mängder av nya dörrar öppnas. Vi har flera exempel på par som träffats tack vare matchningstestet, som aldrig hade fått upp ögonen för varandra annars.
 
Dags att sätta igång! Har du frågor eller funderingar finns vi på Mötesplatsen alltid här för dig!