Dejter som barnen kan vara med på

Postat i: 

Dejtingtips

Dejter som barnen kan vara med på

Dejtar du och är ensamstående singelförälder? Då vet vi att det är inte särskilt lätt att få till dejtandet mellan hämtningar på dagis, fotbollsträningar och nattningar…

En stor fördel är att välja seriös nätdejting då du kan få massa spännande kontakter hemifrån soffan. Att springa på krogen är inte så lätt att få till och lockar säkert inte heller något vidare. Men självklart vill du dejta IRL också!

Den första träffarna är kanske bra om du kan få till själv (lunchdejta?) men om relationen börjar bli något mer seriöst kan du faktiskt prova att ta med barnen på en dejt.

7 dejter som passar singelföräldrar och deras små ❤:

1. Picknick! Om vädret är okey ta med dejten och barnen på en picknick! Packa med något som barnen kan leka med, en fotboll och kanske en drake att flyga med? Låt barnen vara med och förbereda picknickkorgen. Kul och avslappnat!

2. Gå på zoo. Att besöka ett zoo på dejten är perfekt för singelföräldrar! Promenera runt, ta en glass och ha kul tillsammans.

3. Gå på museum. Att upptäcka nya saker tillsammans är spännande. Välj ett museum som är någorlunda barnanpassat – där man kan experimentera eller kanske klä ut sig till någon historisk person?

4. Ett besök i simhallen. Krävs kanske att ni har träffats några gånger för att det ska kännas riktig bekvämt. Men lek och plask brukar vara uppskattat av både stora och små!

5. Bowling. En sport där alla kan vara med och ett avslappnat sätt att umgås på. Avsluta med lite god mat och eftersnack om ”matchen”.

6. Tacomys! Om ni känner att det börjar bli riktigt seriöst kan en tacokväll hemma vara mysigt. Både barn och vuxna hjälps åt att laga maten och duka fint.

7. Gå på konsert eller match. Gå på en familjevänlig konsert eller varför inte, om du har idrottsintresserade barn, fixa biljetter till en spännande fotbollsmatch.

 

Ha det så trevligt!