Konsten att få någon att falla…

Postat i: 

Kärlek & Relationer

Konsten att få någon att falla…

Har du någon på gång men är osäker på hur du ska få dejten på fall? Lyssna på våra knep för hur du ska få henne eller honom att upptäcka hur fantastisk du faktiskt är…

Det finns trots allt några väl beprövade sätt som ökar dina chanser att fånga även den mest svårflörtade. Knepen nedan är väl värda att testa.

Så får du dejten att falla för dig:

1. Visa tydligt ditt intresse men var inte alltför inställsam. Ett enkelt ”Hej, vad har du för dig idag?” räcker ofta längre än vad man tror.

2. Behåll ögonkontakten. När ni dejtar – försök hålla så långvarig ögonkontakt som bara möjligt. Även om nervositeten kan göra att det är frestande att titta bort – försök att motstå och behåll ögonkontakten när ni pratar.

3. Var intresserad av dejten. Ställ mycket frågor och intressera dig på riktigt för dejtens liv. Genom att vara en god lyssnare kan man komma långt.

4. Få dejten att känna sig uppskattad och speciell. Ett vanligt problem i många förhållanden är att man inte känner sig uppskattad av sin partner. Så se till att uppvakta din flört och visa uppskattning för små som stora saker som han eller hon gör.

5. Håll kontakten levande. När ni väl har börjat skriva till varandra så se till att fortsätta hålla tät kontakt så att ni ständigt kan vara i varandras medvetande…

6. Le! Studier visar att glada människor som ler mycket upplevs som mer attraktiva. Så sätt på dig ditt vackraste leende och dejten kommer ha lättare att falla för dig.

7. Snappa upp vad din dejt är passionerad över. När din dejt pratar om något som han eller hon verkligen är passionerad över – häng på och visa din uppskattning för ämnet. Då är det större chans att dejten blir förälskad i dig…

Sist men inte minst så får man inte glömma att är det rätt så brukar det även vara lätt. Krångla inte till det i onödan 😉