Träning + singelliv = sant!

Postat i: 

Dejtingtips

Träning + singelliv = sant!

Vardagen är tillbaka och nu är många sugna på att nystarta på flera plan. Som de flesta vet är träning bra för hälsan. Men visste du att det troligtvis även gynnar ditt singelliv?

Bestäm dig för att gå in i hösten med ny kraft och energi. Att komma igång med träningen kommer hjälpa dig på flera plan. Här är fem fördelar som träningen kommer ge ditt singelliv!

1. Du får ökat självförtroende. Träning ger dig bättre självförtroende, det visar en studie i Journal of Health Psychology. Och tror du på dig själv – kommer du ha lättare att träffa någon för ett långt och lyckligt förhållande. Den viktigaste relationen du kommer ha i ditt liv är trots allt den till dig själv…

2. Du kommer sova bättre. Dålig söm är inte bra för någon. Du blir lättirriterad och får låg energi. Träningen kommer ge dig bättre sömn– och därmed mer energi till dejtande och annat kul ☺

3. Du blir mindre stressad. Träning ger en ström av endorfiner (hjärnans må-bra hormoner), som gör dig på bättre humör. Du får ett inre lugn och tar singellivet med ro.

4. Perfekt att göra på dejten. Är din dejt också intresserad av träning och hälsa kan ni göra själva träningen till en dejt. Gå på ett pass ihop, ta en löprunda eller gå ut och dansa. Dejten kommer vara full av positiv energi!

5. Du lever längre. Forskning visar att de som regelbundet tränar tenderar att ha en längre livslängd eftersom det minskar risken för en lång rad sjukdomar. Det innebär mer tid att leva och mer tid för din kommande kärlek! Kanske den bästa anledningen av alla att träna!?

Just nu! Få 50-90% rabatt på ett träningskort från Nordic Wellness med Let´s deal!

Nu när du läst ovan är du supertaggad att komma igång, eller hur?

Då kan vi glädja dig med att vi just nu har ett härligt samarbete med Let’s Deal där du kan få upp till 50-90% rabatt på ett träningskort från Nordic Wellness.

Du får fri tillgång till över 118 Nordic Wellness-klubbar i Sverige.
Ord. pris från 999 kr – din deal från 99 kr.

Läs mer om erbjudandet hos Let’s Deal »

Slå till och välkomna hösten på bästa möjliga sätt! ☺