”Nu vet jag vad det innebär att älska”

Postat i: 

Par som träffats

”Nu vet jag vad det innebär att älska”

Efter att ha avslutat ett nästan 20 år långt förhållande valde Jenny, 41, att testa nätdejting.
Snabbt fick hon kontakt med Christian och efter inte särskilt lång tid började hon märka att hon verkligen saknade honom – utan att ens ha träffat honom på riktigt. Under en veckas tid skickade de 3000 SMS till varandra…

– Jag var nog aningen skeptisk och nervös när jag registrerade mig på Mötesplatsen för att ”testa lite”. Redan nästa dag fick jag ett meddelande från Christian. Han hade varit medlem i över ett år och började bli skeptisk till om han skulle träffa någon. Vi började skriva till varandra och till en början var det inget speciellt. Det dröjde dock inte så många dagar innan jag började att falla och telefonnummer utbyttes. Under en vecka skickade vi 3000 SMS till varandra och avhandlade allt mellan himmel och jord, berättar Jenny.

Snart bestämde de en första träff och nedräkningen började… Jenny räknade dagar och timmar och förundrades över att man kunde längta så mycket över någon som man aldrig träffat.

– Så kom äntligen den stora dagen. Jag var förväntansfull och otroligt nervös. Tänk om kemin inte skulle finnas? När vi möttes tänkte jag bara, äntligen, vi kramade om varandra och började pussas. Vi fick en alldeles fantastisk helg tillsammans, säger Jenny.

Hon beskriver att allt var så självklart från första stund.

– Jag trodde att jag visste vad det innebar att älska men inser att jag inte hade en aning innan jag träffade Christian.

De bor 30 mil ifrån varandra men är sambos varannan vecka. Båda har tre barn sedan tidigare förhållanden.

– Allt går att lösa om man bara vill… Visst är det jobbigt att längta efter varandra men det är inget som är så härligt som att återförenas efter en vecka ifrån varandra, avslutar Jenny.

JennyChristian

Yrken: Barnsjuksköterska (Jenny) och elektriker (Christian).

Ålder: Båda 41 år.

Barn: Båda har 3 barn sedan tidigare förhållanden.

Träffades på Mötesplatsen: Juli 2015.

Tiden innan första dejten: 2,5 veckor.

Bästa med Mötesplatsen: Att det är en användarvänlig dejtingsajt.

Tips till andra singlar: Även om det inte är det mest praktiska att bo nästan 30 mil ifrån varandra så är det ingenting som är omöjligt. Hittar man sitt livs stora kärlek så går allting att lösa, det gäller bara att vara påhittig och flexibel. Visst är det jobbigt att längta men det finns inget som slår den fantastiska känslan som infinner sig varenda gång man träffas.