Bli medlem

Nätdejtingtips för kontakter

Dejtingtips

Här listar vi Mötesplatsens bästa tips för att skapa nya kontakter på dejtingsidor.

 1. Lägg lite extra möda på att göra en bra presentation. Våga vara personlig, ärlig och visa känslor. Fundera på hur du gör dig tillräckligt intressant för att locka andra att kontakta dig eller svara.

 2. Ladda upp bilder på dig själv och lägg ut i fotoalbumet. Antalet kontakter ökas upp till 15 gånger om du har en eller flera bilder.

 3. Vid dating skall du vänta med att dela med dig av personlig information som telefonnummer, adress och e-post till du känner dig redo för en "riktig" dejt.

 4. Ha gärna en bra inledningsfras klar när du startar en konversation med någon. En rolig fråga eller kommentar ökar dina chanser att bli uppmärksammad.

 5. Om personen du kontaktar har barn är det ett perfekt ämne att ta upp och ställa frågor om. De flesta älskar att berätta om sina barn.

 6. Det är viktigare att ställa frågor till den du kontaktar än att berätta saker om dig själv. Det verkar mer sympatiskt och gör det lättare att hålla konversationen igång.

 7. Även om du har smarta strategier om vad du ska ta upp för ämnen och väl inövade hälsningsfraser är det viktigt att du trots allt är dig själv. Glöm aldrig det.

 8. Slösa gärna med komplimanger, men försök vara ärlig och seriös. Fast gärna med glimten i ögat. Humor kommer du långt med.

 9. Undvik att ta upp negativa saker i din personliga profil och när du kontaktar andra. Du kommer längre genom att vara positiv och optimistisk.

 10. Kolla upp om det finns något i hans eller hennes hobbies som ni kan diskutera. Matrecept, resmål, böcker, filmer, hunduppfostran, bandylag, rosodling…

 11. Våga visa känslor när du skriver din personliga profil. En bra personlig profil är just; personlig.

 12. Granska (eller be någon annan om hjälp) din personliga profil och kontrollera stavning, grammatik och detaljer som punkter och kommatecken. Det är onödigt att besökare stör sig på felaktigheter och du vill förmodligen inte framstå som slarvig.

Lycka till!

Bli medlem och börja dejta