Bli medlem

Använd sökfunktionerna

Sök singlar med hjälp av sökfunktionerna

När du är nöjd med din presentation är det hög tid att ge sig ut och leta efter intressanta singlar. Det finns mängder av sätt att hitta en partner på Mötesplatsen. Kanske dyker det upp en riktig pärla i onlinelistan eller fotogalleriet? Eller kanske har någon redan hittat dig och finns i din besökslista?

Oavsett vilket så finns alltid Mötesplatsens sökfunktioner till hands. Här kan du söka bland alla tiotusentals medlemmar på sajten, via alla kontaktannonser. Möjligheterna för dating är näst intill oändliga.

1. Vill du snabbt och enkelt hitta en dejt i rätt ålder nära dig är det "Sök" du ska använda. Välj om du vill att personen ska ha bild eller om de ska vara online just när du söker och klicka på sök. Några minuter senare kan flörten vara igång.

2. Kan du absolut inte tänka dig att vara tillsammans med någon som röker, vill du verkligen att din partner ska dela din trosuppfattning eller tycker du det är viktigt att din kommande flört har barn? Då är det "Detaljerad sök" som du ska använda. Här kan du verkligen söka efter just din drömpartner.

3. "Matchningssök" är en sökfunktion vi är lite extra stolta över. Matchningssök är baserad på ett vetenskapligt framtaget personlighetstest. Med din egen personlighetsprofil som underlag tar matchningssök fram de medlemmar som bäst passar ihop med dig baserat på deras personlighet, värderingar och intressen. Den här funktionen använder du om du verkligen tror på att skönhet kommer inifrån. Och vem gör inte det?

Bli medlem och sök singlar