Dejting: 10 tecken på att du träffat rätt

Postat i: 

Kärlek & Relationer

Dejting: 10 tecken på att du träffat rätt

Misstänker du att du ÄNTLIGEN träffat rätt? Här är 10 tecken som kan ge dig svaret…

Sakerna som kan betyda att dejten är den rätte:

1. När du kan vara dig själv. Du behöver inte förställa dig eller göra om dig. Och självklart tillåter du din partner att vara den hon/han är.

2. Du spanar inte längre efter andra. Du upptäcker plötsligt att du inte intresserar dig för andra potentiella partners.

3. När ”jag saknar dig” inte är bara något du säger. Det är sant. Även om det bara har gått fem minuter sedan ni träffades.

4. Du kan gråta och vara ledsen inför honom eller henne utan att det känns pinsamt.

5. När dejten bryr sig om dina vänner. Om din kompis har en dålig dag föreslår dejten att du ska träffa din vän. Dejten bryr sig om dina vänner och förstår att de är viktiga för dig.

6. Han eller hon skryter om dig. Om du får ett nytt jobb eller vinner biljetter till en konsert, låter dejten världen få redan på detta. Troligtvis för att hen är ditt absolut största fan.

7. Hen gör uppoffringar för er skull. Dejten flyttar kanske till din stad för din skull och du är beredd att göra liknande uppoffringar i kärlekens tecken.

8. Din familj och vänner säger att du verkar lycklig. De känner troligtvis dig bäst och har märkt en förändring sedan din dejt kom in i ditt liv.

9. Du kan lita på dejten. Om hen är ute med sina vänner på krogen känner du dig lugn för du litar på honom/henne. Det innebär förstås inte att du inte längtar ihjäl dig…

10. Era eventuella gräl varar max fem minuter. När ni grälar, smyger det förmodligen in sig ett litet leende mitt i allt för den där dumbommen gör dig trots allt lycklig.