5 saker som ger kĂ€rlek livet ut 💕

Postat i: 

Matchning

5 saker som ger kĂ€rlek livet ut 💕

Söker du efter nÄgon att komma hem till och dela din vardag med? Idag, imorgon och för alltid? DÄ bör du hÄlla koll pÄ de viktigaste faktorerna som ökar chanserna till kÀrlek för livet.

Att Àlska i nöd och lust Àr lÀttare sagt Àn gjort. Drygt vartannat Àktenskap slutar i skilsmÀssa, visar statistiken. Men vad Àr egentligen hemligheten bakom en lÄng och lycklig relation?

Vi har samlat 5 saker som ökar chansen att relationen bestÄr:

1. Ni pratar med varandra pÄ rÀtt sÀtt. Bristande kommunikation Àr en av de frÀmsta riskfaktorerna i en relation. Det handlar om att kunna lyssna och förstÄ den andre samt att sjÀlv uttrycka sig sÄ att partnern förstÄr.

2. Ni gosar mycket. Att slösa med kramar, pussar och fysisk beröring Àr av stor vikt i en relation.

3. Era personligheter matchar. Kanske en av de viktigaste punkterna. Det handlar inte om att ni ska tycka likadant om allt. Men en bra förutsÀttning för en hÄllbar relation Àr att era personligheter inte Àr alltför olika. Börja med att göra Mötesplatsens matchningstest för att fÄ förslag pÄ singlar som matchar just dig. Testet Àr vetenskapligt och djupgÄende och har skapat mÄnga lyckliga relationer.

4. ”Vi” kommer först. En stressig vardag och andra pĂ„frestningar Ă€r vanliga anledningar till skilsmĂ€ssa. I en lycklig relation kommer ofta familjen först. Att ta er tid, bĂ„de som familj och som par, Ă€r oerhört viktigt.

5. Du ansvarar för din egen hĂ€lsa. Att bĂ„da mĂ„r bra Ă€r en förutsĂ€ttning för att relationen ska fungera. Ett vanligt problem som kan leda till separation Ă€r psykisk ohĂ€lsa. SĂ„ glöm inte att prioritera din egen hĂ€lsa och vĂ€lmĂ„ende – det mĂ„r Ă€ven din partner bra av!