Bra saker att skriva till någon som Gillar dig

Postat i: 

Nätdejting

Bra saker att skriva till någon som Gillar dig

Har du Gillat någon på Mötesplatsen och personen i fråga Gillar dig tillbaka. HJÄLP! Har du svårt att komma på en lämplig öppningsfras? Lugn, bara lugn. Vi har samlat ihop några bra icebreakers som garanterat kommer sätta fart på dejtinglivet…

Det här med att få till en bra öppningsfras är inte helt lätt. Man vill vara skön, lättsam, härlig med det där lilla extra… Så hur startar man egentligen en konversation med någon som har fångat ens intresse utan att låta som ett freak?

Vi har samlat ihop några bra förslag – håll till godo 👌🏻 :

〰️ Fråga något grundat på personens bilder. Om exempelvis personen håller ett glas vin på bilden, fråga: ”Har du något bra vintips?” eller ”Har du varit på vinprovning någon gång?”.

〰️ Kommentera något kring din utvaldes intressen. Ser du att personen i fråga är träningsintresserad kan du köra dessa fraser: ”Kan du hjälpa mig med #beach2025?”

〰️ Hur många bilder finns det inte med personer som håller i en fisk? Känner du att detta lockar kan du köra några klassiska: ”Får du ofta napp? 😉

〰️  Om du är en person som föredrar att ses direkt, kan du skriva: ”Du ser ut att gilla kaffe, det gör jag med ;)” 🍵 eller ”Jag har en lucka att fylla efter jobbet mellan 17-18, ses?”

〰️  Om du gillar vad du ser på bilderna eller kan läsa om i texten, så säg det. Alla älskar att få komplimanger. Men gör det gärna lite extra personligt genom att rikta in dig på en speciell bild eller textrad och tala om varför detta väckte ditt intresse. Typ: ”Jag blev så glad när jag läste att du också gillar hundar! Älskar hundmänniskor! Har du någon hund just nu? Favoritras? Du får bara nämna en… ;)”
Var nyfiken och ställ frågor. En person som är intresserad av andra människor är intressant!

Lycka till! ❤️ ❤️ ❤️