Selfiepinnen – nätdejtarens bästa vän

Postat i: 

Nätdejting

Selfiepinnen – nätdejtarens bästa vän

Vilken typ av bilder vill du helst se när du nätdejtar? På singlarnas katter, odlingar, frimärkssamlingar ELLER på person själv?
Svaret är ganska givet. Dagens bästa tips – investera i en selfiepinne, det kommer att bli din bästa vän!

Vi på Mötesplatsen får ofta feedback om att singlarna är trötta på att många medlemmar lägger upp bilder på sina husdjur och vackra vyer, men knappt en endaste bild på det som man verkligen är nyfiken på… Huvudpersonen! Man vill ju se singlarna i olika miljöer, följa deras vardag och lära känna dem. År 2018 är det inte läge att vara rädd för kameran längre!

”Dagens selfie” borde vara lika givet som att borsta tänderna! Om du verkligen vill maxa dina chanser att träffa någon att dela livet med måste du vara aktiv och dela med dig av det liv. Det kommer att bli kul, vi lovar!

Din förlängda arm
I samband med detta vill vi på Mötesplatsen verkligen slå ett hjärtligt slag för selfiepinnen. En selfiepinne, eller en selfiestick, är ett enkelt hjälpmedel för den som vill ta en selfie. I stället för att sträcka ut armen och ta en bild på dig själv med mobilen fäster du telefonen på selfiepinnen. På så vis kan du få med betydligt mer i bilden än bara ditt ansikte. Dessutom kan du ta gruppbilder med hjälp av selfiepinnen.

Prova, skillnaden kommer att bli större än du tror! Ett enkelt sätt att visa singlarna ditt bästa jag… Dessutom är det en pryl som du kommer ha nytta av i många år. Snart byts förhoppningsvis dina selfies mot romantiska pargroupies i solnedgången på dig och din utvalda… ❤