Statusuppdateringen som ger napp

Postat i: 

Nätdejting

Statusuppdateringen som ger napp

En rykande het fisksoppa triggar svenska singlar betydligt mer än en dyster långtidssjukskrivning. Vi har hela listan på statusuppdateringarna som ger nätdejtande singlar flest napp.

Mötesplatsen kan man, precis som på olika sociala medier, dela med sig av vad man gör just nu via en så kallad statusuppdatering. Funktionen kallas ”Nya händelser” och gör att man lättare lär känna andra singlar.

I en färsk omröstning, tillfrågades 2000 svenska singlar, om vilken statusuppdatering som skulle göra dem mest intresserade.

Resultatet:
1. Lagar min berömda fisksoppa. När får jag bjuda dig? 39%
2. Långpromenad med hunden och sedan fortsätta med tapetseringen. Härlig dag! 20%
3. Dags att tvätta bilen! Belöningen blir kaffe och nybakade bullar! 12%
4. Ännu en dag som singel. Varför vill ingen ha mig? 11%
5. Vad får man inte missa när man besöker Malmö? Jag vill ha dina bästa tips! 7%
6. Feber idag! Nerbäddad med bästa serien och varm choklad. Inte så dumt ändå 😉 6%
7. Dags att sova 4%
8. Sjukskriven ytterligare 3 månader. Framtiden ser mörk ut. 1%

Ser man på topp tre så är det positiva inlägg som säger något om dig själv och ditt liv. Att du gillar att laga mat eller är hundägare. Saker som lockar till kontakt och följdfrågor. Vinnaren har också en flirtig invit, vilket verkar gå hem.

Ett vanligt misstag som nätdejtande singlar gör är att fiska efter empati genom att beskriva hur tufft livet är. Självklart ska man inte skriva att livet är toppen om det inte är så. Men försök ändå visa lite framtidstro och att du är person som försöker se saker och ting från den ljusa sidan. Negativitet upplevs sällan som attraktivt…

Sammantaget kan man väl säga att det är generösa och levnadsglada inlägg – som ger en inblick i din vardag, som verkar maxa dina chanser till napp.