Seriös påskdejting – 5 tips 🐥❤️

Postat i: 

Nätdejting

Seriös påskdejting – 5 tips 🐥❤️

Påsk, vår och långledighet gör denna vecka till ett ypperligt tillfälle att dejta seriöst.

Här tipsar vi om hur du skriver en seriös dejtingprofil och lättare få kontakt med de singlar som söker en mer långvarig relation. Grundkurs i seriös dejting, helt enkelt!

✔️ Var dig själv! Sluta upp med att försöka passa in i en roll eller ändra åsikter utifrån vad du tror att din dejt skulle gilla. Det kommer bara att kännas konstigt och oäkta, satsa istället på att hitta en dejt som du tror skulle gilla dig för alla era likheter och olikheter.

✔️ Skriv lite mer om dig själv. Använd ledigheten till att brodera ut din dejtingprofil. Om det bara står ”skriver mer här en annan dag” så ger det inte ett jätteseriöst intryck. Bland de som söker ett seriöst förhållande så spelar värderingar och livsstil större roll än om du bara swipar lite förstrött på andra dejtingappar. Berätta gärna om din framtidsdrömmar och vad för typ av egenskaper du söker hos en partner.

✔️ Ös på med bilder! Den som söker efter den stora kärleken nöjer sig inte med en halvsuddig bild på dig, tagen för 5 år sedan. Profilbilden bör vara en tydlig och glad ansiktsbild. Sedan bör du lägga ut ett antal bilder på dig själv i ditt album. Gärna bilder som visar dina intressen och vem du är som person. Lägg ut minst 3 nya bilder nu i påsk!

✔️ Skriv direkt att du söker efter ett långvarigt förhållande. Tydlighet är bra. Speciellt när vi talar om framtiden. Att i detalj beskriva alla dåliga egenskaper ditt ex visade prov på är ingen bra idé. Skriv däremot tydligt om vem och vad du söker, direkt i din profiltext. Är du ute efter ett seriöst förhållande är det bra att skriva det i klartext, så slipper du förhoppningsvis oseriösa inviter.

✔️ Dela med dig! Påskpyntar du? Målar ägg? Tittar på en påskbrasa? Dela med dig av din påskledighet under ”Nya händelser” så får singlarna en chans att lära känna dig och ditt liv. Detta ger massa chanser till nya kontakter och det blir lättare att komma igång med en konversation.

Lycka till och GLAD PÅSK önskar vi på Mötesplatsen! Behöver du hjälp finns vi här för dig. Vi har 18 års erfarenhet av seriös dejting och vet vad som fungerar. Tillsammans fixar vi det!  ❤️❤️❤️