”Tänk om alla kunde få uppleva detta”

Postat i: 

Par som träffats

”Tänk om alla kunde få uppleva detta”

Elisabeth och Arnes första dejt var sagolik. Ingen av dem ville att den skulle ta slut.
– Vi är två pusselbitar som äntligen mötts. Att livet kunde bli så här härligt, det hade jag aldrig kunnat ana, säger Elisabeth som tillsammans med Arne planerar sommarens bröllop för fullt.

Elisabeth har varit skild i närmare 15 år och började för några år sedan hoppas på att kanske, om hon hade riktig tur, kunde hon träffa någon trevlig man, som hon kunde bli särbo med och umgås med på helgerna.

– När jag fick syn på Arne på Mötesplatsen så tog jag mig mod att skriva först, vilket jag aldrig brukade göra. Han svarade direkt och vi började skriva till varandra och så småningom talas vid i telefon, berättar Elisabeth.

Första dejten, i Göteborg, kommer hon aldrig att glömma:

– Hjärtat tickade så snabbt. Vi åt middag och efteråt ville ingen av oss att det skulle ta slut. Så vi gick och fikade och insåg mer och mer vilken samhörighet som fanns. Det var som två pusselbitar som möttes. Tänk om alla skulle få uppleva detta säger Elisabeth och fortsätter:

– Jag hade aldrig någonsin kunnat föreställa att det kunde bli så här bra. Vi är så lyckliga tillsammans!

Förlovningsmiddag.

Förlovningsmiddag.

I sommar säger de ja

Sedan har allt gått ganska snabbt. Arne ordnade ett arbete till sig själv i Elisabeths hemstad och flyttade in till henne. De har förlovat sig och just nu smider de sommarens bröllopsplaner för fullt.

– Tänk vad livet kan förändras. Han är bonnpojken som fått sin storstadskvinna. Vår kärlek blir bara starkare och vi tackar Mötesplatsen för allt. Vi rekommenderar alla våra vänner att testa seriös nätdejting, man har absolut ingenting att förlora, hälsar det lyckliga paret.

Elisabeth ❤ Arne
Ålder: Elisabeth, 62 år och Arne, 57 år.
Yrken: Förskolechef (Elisabeth) och chaufför (Arne).
Bästa med Mötesplatsen: Att våra vägar korsades på denna seriösa sajt.
Tips till singlar: Gå med på Mötesplatsen och ge det lite tid. Var ärlig, våga satsa – du kan vinna så otroligt mycket på det.