”Vi var förälskade redan innan vi träffats”

Postat i: 

Par som träffats

”Vi var förälskade redan innan vi träffats”

Elinor var nyskild och helt ointresserad av att träffa någon ny när en kollega ändå övertygade henne om att bli medlem på Mötesplatsen.
– Och efter den första dejten är det jag och Tony. Jag kan verkligen hålla med om uttrycket ”He had me at hello”…, säger Elinor, 53.

– Min kollega sa till mig att du måste testa att bli medlem på en sån där dejtingsida…. Jag var egentligen ointresserad men tänkte att jag kan ju bara gå in Mötesplatsen och se hur det fungerar… Jag minns att jag skrev: ”Jag är en glad 45-åring som söker någon att valsa runt med, jag älskar att dansa.”, berättar Elinor.

Tony, som var PlusVIP-medlem på Mötesplatsen, kontaktade Elinor då han fastnat för hennes text, han gillar nämligen också att dansa och hoppades på att träffa en trevlig danskompis. De började skriva till varandra och säger att det blev förälskade utan att ens ha träffats.

– Till sist bestämde vi att vi skulle ses för en dans. Sedan dess är det vi. När min äldsta dotter flyttade hemifrån flyttade Tony in. Nu har vi hunnit förlova och gifta oss och vi är väldigt lyckliga tillsammans. Det är underbart att som vuxna kunna hitta kärleken igen!

Elinor ❤️ Tony:
Yrken: Elinor är administratör och Tony jobbar på Swedish Match.
Ålder: Båda är 53 år.
Det bästa med Mötesplatsen: Det känns liksom äkta, på riktigt, tryggt.
Tips till singlar: Ge inte upp! Hon/han finns där ute någonstans. Ha inte för stora ambitioner och ge det tid.

Under bröllopet bjöds det naturligtvis upp till dans.

Under bröllopet bjöds det naturligtvis upp till dans.