3 nyårslöften som gör skillnad på riktigt

Postat i: 

Singel i Sverige

3 nyårslöften som gör skillnad på riktigt

Dags att tänka om när det gäller nyårslöften? Vi tipsar om tre löften som verkligen kommer göra skillnad och som du faktiskt kommer vilja hålla – på riktigt.

Testa ett, eller gärna alla, av förslagen nedan. Du kommer må så himla bra, vi lovar!

1. Ät mer grönt. Grönt är skönt och allt fler börjar inse fördelarna med att äta en helt eller delvis vegetarisk kost. Det är ingen hemlighet att rött kött är en stor miljöbov och faktum är att vi människor mår bättre av mer grönt på tallriken. Minskad risk för fetma, diabetes och hjärtsjukdomar är bara några av hälsofördelarna. Testa att införa ett par vegetariska dagar i veckan. Toppen för dig, för djuren och för miljön.

2. Rör på dig 30 minuter om dagen. Det räcker faktiskt. Och en halvtimma har man alltid. En rask promenad på lunchen eller gympass spelar ingen roll – bara du rör på dig regelbundet. När väl rutinen sitter, kommer det inte bli svårt att fortsätta.

3. Var snäll och visa kärlek ❤. Mycket tyder på att vi har väldigt mycket att tjäna på att ge och få kärlek. Det håller oss friskare, gladare och kärleken påverkar även vårt blodtryck till det bättre. Så testa! Hälsa och le mot någon som du inte känner, häng ut en present till brevbäraren och slösa med innerliga och ärliga komplimanger till singlarna på Mötesplatsen.