Därför ska du ge upp ditt singelliv

Postat i: 

Singel i Sverige

Därför ska du ge upp ditt singelliv

Ja, vi vet. Det finns ganska många härliga fördelar med att vara singel. Och ibland kan man överväga att stanna kvar i det där trygga och invanda. Men vi vill idag påminna dig om alla fördelar med att vara två. Så du inte glömmer bort varför du egentligen önskar överge ditt bekväma singelliv…

Vi uppmuntrar dig gärna att verkligen njuta av singellivet. Uppskatta det liv du lever nu och känn ingen stress över att skaffa en partner ”bara för att”. MEN glöm inte heller att ha en tydlig målbild och påminn dig själv varför du är medlem på Mötesplatsen. Varför söker du en ny partner? Vad är det du längtar efter? Ett bra tips är att skriva ned vad man söker och längtar efter i ett förhållande i sin profiltext.

7 fördelar med att vara två:

1. Du har någon att krama när du haft en dålig dag. Att komma hem och få en stor kram av sin partner när man känner sig lite nere är oslagbart.

2. Om man lagar köttfärssås så behöver man inte äta det i en hel vecka…

3. Du får en bästa vän. Folk kommer och går genom livet men din partner finns alltid där. I ett bra förhållande stöttar man varandra, anförtror sig och hjälper varandra att bli bättre människor.

4. Att handla underkläder blir genast lite roligare. Nu har du ju någon som ser dem…

5. Du har någon som säger sanningen till dig. Även om det kan var svårt att höra sanningen, så kan det i vissa fall vara oerhört nyttigt. Det gör att vi utvecklas och tar oss framåt. Ofta är det ens partner som står för sanningarna och hjälper oss att bli bättre.

6. Du slipper få den tröttsamma frågan ”Jaha – har du träffat någon ännu…?”

7. Kanske är den största anledningen av alla att finna någon att dela vardagen med. Allt från att storhandla, fredagsmysa och ta hand om tvätthögen – blir så mycket härligare om man är två.

Okey – känner du dig övertygad att lämna singellivet? Vet du vad det positiva är? Att det finns såååå många som känner samma och nu gäller det bara att ni ska hitta varandra. ❤ ❤ ❤