En annorlunda påsk 💛

Postat i: 

Singel i Sverige

En annorlunda påsk 💛

Ingen skidsemester och inställda påskfester. Inte heller några romantiska middagsdejter eller äggmålning tillsammans med dejten. Deppigt? Inte alls! Det gäller bara att tänka nytt – så kommer denna påskhelgen bli fylld av gemenskap och förhoppningsvis lite härligt pirr i magen…

Faktum är att chanserna har förmodligen aldrig varit större än just denna påsken att hitta den rätta. Mer singlar än vanligt har hittat till oss på Mötesplatsen och utbudet är stort. Vanligtvis brukar vi ge massa dejtingtips som handlar om grillkvällar, bakning och pyssel tillsammans med dejten. I år får vi tänka nytt!

Singel i påsk – tips:

  • Dela med dig av ditt hemma-liv! Lägg upp mycket bilder. Måla ägg och dela med dig av resultatet! Ta mycket bilder och lägg ut, detta är ett utmärkt sätt att få singlarna att lära känna dig!
  • Aldrig har det väl varit så lätt att starta en konversation som nu! Alla tänker vi ju på samma sak. Fråga de du messar med om de är friska och om de känner sig oroliga? Ämnet är oändligt och det är skönt att känna samhörighet.
  • Nu har du fantastiska möjligheter att verkligen lära känna din dejt! Chansen är stor attraktion uppstår. Se men inte röra… 😉
  • Dejta från solstolen, skogsbrynet, påskbrasan eller båten… Med Mötesplatsens app är singlarna aldrig långt bort!
  • Ha en video-dejt på påskafton! Använd en digital video-tjänst och dejta tillsammans. Planera och laga samma maträtt, tänd lite ljus och ha långa samtal över ett glas vin.
  • Swipa mer och var gärna lite mer frikostig med dina PlusGilla! Testa att dejta utanför din comfort zone och var lite bjussig!
  • Ta en promenad, men håll avståndet! Är ni båda friska så kan ni gott unna er en promenad-dejt. Njut av våren och den friska luften, men håll er borta från mys på picknickfilten.

Här få du fler tips på hur du kan uppvakta i corona-tider >>>>>

Ta hand om dig och GLAD PÅSK önskar vi på Mötesplatsen! 💛💛💛