Kärlek och gemenskap i december ❤️, trots allt…

Postat i: 

Singel i Sverige

Kärlek och gemenskap i december ❤️, trots allt…

Social distansering är nödvändig just nu för att rädda liv men påverkar samtidigt människors hälsa på andra områden. Många svenskar känner sig oerhört ensamma och saknar samvaro och gemenskap.

Men håll ut kära vänner, nu gäller det att tänka nytt! Idag har vi samlat våra bästa tips på hur du kan känna kärlek, gemenskap och värme i jul, trots allt…

Ensamhet beskrivs ofta som en av vår tids största folksjukdomar och just nu känner sig alltfler ensamma, i och med den sociala distanseringen.

I juletider kan ensamheten bli extra påtaglig och vi är många som saknar att gå på julmarknad, adventsmingla, träffa vänner för en glöggkväll eller bara gå på bio.

Som singel kan man inte dejta på samma sätt som tidigare, MEN, glöm inte att just nu är det extra många som längtar efter en partner och utbudet är stort.

När allt annat ställs på paus, som krogliv och träning på gym, är det online som människor väljer att mötas. Det härliga med det är att du kommer få extra många fina singlar att välja bland och chansen att du ska träffa din perfekta match kanske aldrig har varit större? ❤️

Tips – finn kärlek och gemenskap i december:

– Se till att ha det mysigt hemma. Julpynta lite extra och tänd mycket ljus. Lägg ut mycket bilder på Mötesplatsen och dela med dig av ditt hemmaliv. Singlarna vill se det stora julbaket, adventspysslet och årets julgran. Det blir dessutom utmärkta tillfällen att visa vem du är som person.

– Du är verkligen inte ensam om att känna dig ensam. Dela med dig av dina tips som förgyller vardagen. Bara vetskapen om att vi går igenom det här tillsammans, gör oss starkare.

– Tänk framåt. Skriv med singlarna på Mötesplatsen om vad du längtar efter när krisen har lagt sig. Vilka konserter vill du gå på och vart drömmer du om att få resa?

– I kriser har vi alla möjligheter att lära känna varandra på djupet. Dela med dig av dina innersta tankar med singlar som du skriver med. Det kan leda till något riktigt bra! Det är ofta när man vågar visa sig sårbar som det kan hända riktig fina grejer!

– Skriv med många och försök få lite ”rutiner” på dina mess till singlarna på Mötesplatsen. Önska God morgon, berätta vad det blir till lunch och vad du pysslar med just nu. Då kommer det kännas som ni är med varandra på ett sätt…

– Dela med dig av tips på bra serier och filmer som du har sett.

– Har ni messat länge och du längtar efter något mer? Använd en digital video-tjänst för att dejta! Tänd lite ljus, häll upp ett glas vin och sedan är det bara att koppla upp er. Låt dejten börja!

– Visa omtanke för andra. Om det är något människan mår bra av så är det visad omtanke. Såväl den som utför goda handlingar och de som tar emot dem gynnas positivt på flera sätt, visar all lyckoforskning. Kanske kan du erbjuda dig att handla till någon som är sjuk? Eller skicka ett blomsterbud till någon som du håller lite extra kär…

– Nu har du all tid i världen att göra Mötesplatsens matchningstest grundligt. Kryp upp i soffan och svara på frågorna, ärligt och innerligt. Sedan är det bara att börja frossa i singlar som passar dig…

Slutligen. Till dig som är sjuk önskar vi ett snabbt tillfrisknande och till dig som känner oro sänder vi kärlek. Glöm inte att vi behöver varandra mer än någonsin! Slösa med komplimanger och var bjussig med att dela med dig av ditt hemmaliv. Tillsammans fixar vi detta! ❤️❤️❤️