Ladda för en lyckad singelnyårsafton

Postat i: 

Singel i Sverige

Ladda för en lyckad singelnyårsafton

Nyår och ingen att kyssa vid 12-slaget? Deppa inte. Du ansvarar själv för att du får en rolig afton  – och med rätt inställning kommer du långt.

Bjuden på nyårsfest med bara en massa par? Är du den enda singeln – i år igen? Du tänker att du vet redan hur det kommer att bli. Vid tolvslaget har du ingen att pussas med och du står ensam och huttrar med ett glas bubbel i handen.

– Många singlar upplever nyårsafton som en jobbig dag. Det blir lätt laddat och överskattat, säger Emma Edespong från Mötesplatsen.

Tagga ner förväntningarna
Det första man måste göra är att dra ner de uppskruvade förväntningarna på att kvällen måste blir perfekt. Hela ditt liv avgörs inte på en endaste kväll.

– Du ansvarar själv för hur kul kväll du får. Men du kan ju öka chanserna genom att till exempel ta med en singelkompis eller be värdparet att blanda upp sina gäster så att det inte bara är par som kommer.

Hemmakväll
Ett alternativ till den ”perfekta” festkvällen är att släppa kraven helt och hållet. Mys hemma själv med en spännande bok, filmer och hämtpizza.

– Jag lovar – det kommer bli ett nytt år ändå. Ta hand om dig själv och gör precis det som DU känner för. Sedan löser sig allt det där andra, när du minst anar det kommer du att vara kär igen. I januari brukar vi ha rekordmånga singlar hos oss och därmed finns chans till många härliga dejter, avslutar Emma Edespong.