Njut av singellivet i jul

Postat i: 

Singel i Sverige

Njut av singellivet i jul

Att vara singel i juletider rimmar för många inte särskilt väl. Men nu är det dags att rycka upp sig och se alla härliga fördelar. Vi påminner och tipsar  dig om hur du får en strålande singel-jul!

Nu tar vi och vänder på steken och lägger ner ”stackars-ensamma-mig”-tankarna. Tänk att som singel har du en mindre person att kompromissa med.

Varför inte skapa nya traditioner som är riktigt härliga och lyxiga – bara för att du kan! Det är bara du som bestämmer hur bra och härlig den här julen kan bli.

♥ Så får du bästa singel-julen:

– Att inte ha en partner att dela julen med kan även ge dig en chans att verkligen spendera kvalitetstid med din familj och ger dig mer tid att umgås med gamla vänner som du varit för upptagen eller bott för långt ifrån för att träffa annars.

– Ta makten över din jul. Bestäm hur du vill ha det, skäms inte. Gör det som känns äkta. Strunta i idealbilderna.

– Fyll på med julgodis och kryp upp i soffan för ett filmmaraton! Kolla på precis de filmer du vill, och låt dig transporteras till en annan värld för en stund. Avkoppling i enkelt format.

-Du är singel! Så varför inte ta chansen att resa iväg över helgerna? Ta en sista minuten resa precis dit du vill, eller sätt dig i bilen och kör dit vägen tar dig. Möjligheterna är oändliga!

– Gå på massage eller få en skön behandling på SPA. Eller ta med en bok, sätt dig på ett café med en kopp varm choklad.

– Då det finns gott om singlar därute som känner en extra starkt längtan runt jul att möta någon ny, så kan det även vara ett utmärkt tillfälle att hitta kärlek. Strunta i krogen – kryp upp i soffan och börja dejta! Satsa på något seriöst och långvarigt, och försök finna en likasinnad. Börja med att göra Mötesplatsens Matchningstest.

Ta hand om dig och njut av stundande julledighet!