5 typer som man inte vill dejta igen…

Postat i: 

Dejtingtips

5 typer som man inte vill dejta igen…

Dags för första dejten? Undvika att göra misstagen nedan och chansen till en andra dejt kommer att öka rejält…

Typerna som man inte vill gå på en andra dejt med:

Ex-ältaren.
Trots att man vet att man inte borde är det lätt att hamna där. Hur många dejter har man inte varit på där dejten börjar älta sina ex? Kanske vill man visa sig sårbar och att man har lätt att öppna upp sig men det blir lätt fel. Vårt tips: Undvik exen, i alla fall på första dejten!

Playern.
Hen som spelar cool, ointresserad och självupptagen i tron om att det är en smart strategi… Så fel! Vad som ISTÄLLET är attraktivt är att vara snäll, tillmötesgående och trevlig. Punkt!

Intervjuaren.
Det är urhärligt att gå på dejt med någon som ser en och verkligen är genuint intresserad. Det blir dock lätt konstigt när man hamnar i arbetsintervju-känslan och det känns som att dejten frågar ut en efter en checklista. Fokusera i stället på att samtalet flyter på så att båda få en chans att prata. Lyssna in vad din dejt säger och ställ gärna följdfrågor.

Egot.
Många av oss har varit på dejt med hen som gillar sin egna röst lite för mycket… Kanske blir du babblig av obekväm tystnad? Kom ihåg att allt handlar om balans. Försök checka av om du pratar mer än du lyssnar? Försök ta det lugnt, lyssna på varandra och var nyfiken på din dejt.

Hen som gett upp.
Du har varit på väldigt många första dejter – och i princip gett upp. Du är totalt skeptisk till personen mittemot dig. Du kanske till och med slänger in lite pikar… Du är bränd och bitter och vågar inte släppa in någon ny i ditt liv. Vårt tips här är att lämna dina förutfattade meningar hemma och låta varje ny person få en ärlig chans. Den dag det är rätt kommer du att känna det, vi lovar. Tills dess har du ynnesten att få lära känna nya människor.

Till sist. Få nu inte prestationsångest. Det är helt okej att det blir lite fel, speciellt när man är nervös. Ta några djupa andetag, ta det lugnt och försök vara dig själv, så kommer det gå toppenbra. Ha det så mysigt! ❤️❤️❤️