6 anledningar till att du ska att dejta mera

Postat i: 

Dejtingtips

6 anledningar till att du ska att dejta mera

Har du haft några riktiga bottennapp till dejter och börjar tappa lusten till att dejta? Eller känner du dig kanske bara nervös? Ge inte upp! Vi ger dig 6 anledningar att dejta MERA!

Många av de par som träffats på Mötesplatsen säger samma sak. Det var när de just var på väg att ge upp som ”det plötsligt hände”. Han eller hon med stort H bara stod där. Glöm inte att ha det i åtanke då det känns tufft.

Alla dejter kommer definitivt inte vara magiska, men oftast finns det något bra i varje dejtingtillfälle.

6 anledningar att dejta mera:

1. Du blir modig! För varje dejt du går på kommer det kännas lättare och du lär förmodligen väldigt mycket om dig själv. Du växer och kommer lära dig mer om vad du söker i livet.

2. Nya människor är kul! Även om det inte var din drömprins eller prinsessa du mötte på dejten så är det alltid kul att lära känna nya människor. Avdramatisera det hela och se det som en chans att träffa en ny person – även om det inte slutar med kärlek. Många av medlemmarna på Mötesplatsen vittnar om att de funnit vänner för livet hos oss.

3. En chans att testa något nytt. Om du ändå är inne i en intensiv dejtingfas i livet – varför inte kombinera det med att göra något som du velat göra länge? Utmana dig själv och dejten med en spännande aktivitet: fallskärmshoppning eller kanske ett uppfriskande vinterbad?

4. Du kommer ut. Faktiskt en riktigt bra anledning. Så här års är det lätt att man bara sitter inne och tycker synd om sig själv. Ut och dejta, det kommer ge dig perspektiv på saker och ting!

5. Just do it! Om man vill uppnå något i livet gäller det att vara aktiv. När man nätdejtar bör man fila på sin profiltext, ha en bra profilbild, ta nya kontakter och dejta aktivt. Det kommer löna sig!

6. Du kommer ett steg närmre. För varje dejt du går på ökar du dina chanser och du kommer ett steg närmre kärleken.