Byggstenar för ett seriöst förhållande ❤️

Postat i: 

Kärlek & Relationer

Byggstenar för ett seriöst förhållande ❤️

Vill du att ditt nästa förhållande ska bli livslångt? Då är det vissa saker som är viktiga att ha med sig.

Mötesplatsen letar de allra flesta efter någon att dela sitt liv med – ett långvarigt förhållande. Om du är en av dem, kan det vara bra att reflektera över vad som gått snett i dina tidigare relationer och vad som behöver bli annorlunda denna gång.

5 viktiga byggstenar för ett långvarigt förhållande:

  • Var nyfiken på din partner! Det är inte bara de första dejterna som du ska ställa frågor och vara genuint intresserad av din partner. Lär känna hens inre och fortsatt vara nyfiken – även efter flera år tillsammans! Ställ frågor och fortsätt lära känna varandra på djupet.
  • Tänk stort! Gör verklighet av era drömmar och uppmuntra varandra att leva fullt ut. Skapa en relation där ni öppet kan dela med er av era drömmar, värderingar och önskningar för varandra. Ha som återkommande mål att se till att relationen både stöttar och uppmuntrar era livsdrömmar.
  • Bråka inte när du är jättearg. Lämna ett gräl i rättan tid! Konflikter är oundvikligt och kan också ta oss framåt men när man är som mest upprörd blir det sällan särskilt bra. Man kan lätt förlora sin känsla för empati och såra sin partner. Ta upp konflikten när du har lugnat ner dig.
  • Sluta aldrig att ge varandra komplimanger. Försök att aktivt leta efter omedelbara saker att uppskatta, beundra och kan känna er stolta över hos varandra. Glöm inte att säga det högt till varandra. Ofta.
  • Bli inte FÖR bekväma. Parrelationer fastnar lätt i rutiner. När varsin padda lockar mer än ”datenights” är det dags att röra om i grytan lite. Hitta på något kul, nytt och spännande tillsammans.

Lycka till! ❤️ Har du frågor eller funderingar i ditt sökande efter en livskamrat – finns vi på Mötesplatsen alltid här för dig. Vi har över 19 års erfarenhet av dejting och vet vad som fungerar när man letar efter ett seriöst förhållande.