Alla ❤️-mys för singlar

Postat i: 

Singel i Sverige

Alla ❤️-mys för singlar

Vem har sagt att Alla hjärtans dag endast är till för par? Damma av alla gamla trötta traditioner och låt detta bli DIN kärleksdag.

Unna dig något extra och var snäll mot dig själv. Och glöm inte att Alla hjärtans dag är en perfekt dag att nätdejta! Några klick bort finns ett hav av singlar som känner samma som du…

Detta kan du göra på Alla hjärtans dag:

◼️ Hemmaspa.💦 Fyll upp badet, gör en ansiktsmask och drick lite bubbel. Andas ut och njut!
◼️ Bjud ut till dejt! 🌹 Finns det någon mer romantisk dag att bjuda ut nätflingen på dejt på självaste Alla hjärtan? En färsk undersökning visar att hela 84 procent av Mötesplatsen medlemmar vill gå på dejt denna dag.
◼️ Unna dig en shoppingrunda. Slå till på den där tröjan eller parfymen som du länge suktat efter. Kan andra mumsa lyxig choklad och köpa dyra rosor, så kan du gott unna dig själv något extra.
◼️ Träffa andra singlar på Mötesplatsen. På Alla hjärtans dag bjuder vi alla singlar på gratis dejting i våra appar. Peppa och sprid kärlek till varandra! 💕

Så här gör du:
Mötesplatsen finns som app till din iPhone och Android och kan användas i din mobil eller surfplatta. Ladda ner appen på App Store eller Google Play Store.