Noomi Rapace Sveriges hetaste singelkvinna

Postat i: 

Singel i Sverige

Noomi Rapace Sveriges hetaste singelkvinna

I en färsk undersökning på Mötesplatsen valde Sveriges singlar Noomi Rapace till den hetaste singelkvinnan, tätt följt av Jessica Almenäs.

Mötesplatsen har funnits sedan 2001 och är en av nordens äldsta och största dejtingsajter, med cirka 140 000 aktiva medlemmar. Nyligen ställdes frågan till medlemmarna vem som är Sveriges hetaste kändiskvinna.
– Vi gav dem sju olika alternativ och valde kvinnor som vi tror är singlar, men det är klart, man kan aldrig veta säkert…, säger Emma Bengtsson, marknadsansvarig på Mötesplatsen.

Resultatet
Frågan besvarades av tusentals svenska singlar, både män och kvinnor, och gav följande resultat:
1. Noomi Rapace 29%
2. Jessica Almenäs 22%
3. Agneta Sjödin 17%
4. Lotta Engberg 11%
5. Pernilla Wahlgren 8%
6. Josefin Crafoord – delat med Martina Haag (båda 6%)

Könsfördelningen bland Mötesplatsens medlemmar är cirka 47 procent kvinnor och 53 procent män. Omkring 90 procent av Mötesplatsens medlemmar är över 25 år.

Noomi singel
– Vi tycker att alla på listan är härliga kvinnor som vi verkligen gillar. Men nu får Noomi Rapace får se upp – Sveriges singlar har sannerligen span på dig, säger Emma Bengtsson.
Enligt en nypublicerad artikel på Aftonbladet, har Noomi Rapace, 35, nyligen separerat från kickboxaren Sanny Dahlbeck och är nu singel igen. Noomi var gift med Ola Rapace, 43, 2001–2011.