Bli medlem

Bästa dejtingsajten genom tiderna


På Mötesplatsen finns något för alla smaker

Mötesplatsen har allt – från djupgående personlighetstest till snabba kontaktfunktioner och chatt. Detta är den dejtingsajt som är klart mest allround och här finns något för alla smaker. Förhoppningsvis även en partner.
– Bästa dejtingsajt, Internetworld 2010

En trygg och seriös dejtingtjänst

Trygg och seriös dejtingtjänst som ger järnet för att upprätthålla kvaliteten på innehållet. Bra matchningsfunktion höjer chanserna att hitta rätt.
- Bästa dejtingsajt, Internetworld 2009


Mötesplatsen har allt

Snabbnavigerad och intuitiv sajt med många småfinesser, som möjligheten att kategorisera ens kontakter på olika sätt (till exempel ointressanta, vänner eller blockerade). Bra matchmaking och bra communityfunktioner gör Mötesplatsen till en av Sveriges bästa dejtingsajter..
– Topp 100, Internetworld 2008

Den kompletta dejtingsajten

Den trevliga stämningen, de bra funktionerna och den snygga, lättanvända utformningen av sajten gör Mötesplatsen till Sveriges bästa dejtingsajt.
– Bäst i test, PC FÖR ALLA 2008


Snygg, social och rolig att använda

Mötesplatsen har gått från ett entreprenörsdrivet, mysigt 90-talshak till en toppmodern och professionell sajt – som fortfarande har trivselkänslan kvar.
- Bäst i test, Internetworld 2008

Dejtingsajt som håller hög klass

Tydlig och pedagogisk dejtingtjänst med smarta sökmöjligheter. Efter en timmes avancerat personlighetstest är medlemmarna redo att träffa sin drömpartner. En bra dejting-sajt kräver många och aktiva användare, och det har Mötesplatsen. Det lättnavigerade gränssnittet är också inbjudande. Det är en ambitiös och seriös sajt som håller hög klass i det tuffa dejtingsegmentet.
- Topp 100, Internetworld 2007

Trevlig och lätt att använda

Mysfaktorn gör att Mötesplatsen sticker ut. Här finns ett nytt snuskfilter som sållar bort grova ord och smarta funktioner för att sålla bort och spara användare. Mötesplatsen är både trevlig och lätt att använda.
- Topp 100, Internetworld 2006


Roligaste dejtingsajten!

Det händer alltid något på Mötesplatsen. Följ med andra medlemmar på olika evenemang…eller andra medlemmars inbjudningar
– Bäst i test, Amelia 2006