Lediga tjänster på Mötesplatsen.se

Lediga tjänster

Android-utvecklare

Vi söker nu en Android-utvecklare med stort intresse för apputveckling, och goda kunskaper inom Kotlin. Du behöver även behärska det engelska språket obehindrat i såväl tal som skrift. Som person är du lättlärd och van att arbeta självständigt.

Vi arbetar i självständiga utvecklingsteam som tillsammans planerar, utför och demonstrerar sitt arbete enligt agila arbetssätt, så som Scrum och Kanban. Det ger en ansvarsfull och kreativ miljö med stora möjligheter att vara delaktig i utformningen av produkten och att anpassa sitt teams arbetssätt som man vill. Deadlines är något vi lagt bakom oss, vi låter utvecklingen ta den tid det behöver för att uppnå den kvalité vi eftersträvar.

Vi värderar kunskapsspridning mellan utvecklarna och fortbildning högt, och vi försöker använda senaste versionen av de ramverk vi jobbar med. I det dagliga arbetet finns det möjlighet att arbeta både med interna system, webbsajten, databasen och våra mobila applikationer för iPhone och Android. Behöver man lära sig ny teknik för ett projekt som är på gång, så planerar vi in tid för research. Vi erbjuder även extern utbildning varje år enligt eget önskemål.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för våra två Android-appar, både när det kommer till underhåll och nyutveckling, där tidsfördelningen mellan dem innebär ca 70% nyutveckling. Apparna är byggda i Kotlin, och vi försöker implementera det mesta själva, även om det finns referenser till många officiella bibliotek, och några från tredje part. Den senaste tiden har vi använt MVVM-arkitekturen, och vi har även börjat titta på Jetpack Compose.

Meriterande

 • Jobbat med agila arbetsmetoder
 • Erfarenhet från dependency injection med Koin, Dagger eller Hilt
 • Utvecklat en eller flera appar som finns på Google Play
 • Kunskaper i Firebase, Java, Swift, Git, REST-API, .NET, C#, SQL eller webbutveckling
 • Erfarenhet av app-utveckling i andra ramverk, t.ex. Xamarin, React Native eller Flutter
 • Närhet till Varberg

För mer information om denna tjänst, kontakta vår CTO, Jonny Johansson på jonny.johansson@motesplatsen.se.
Märk ansökan med Android i ämnesrubriken.


Digital designer

Är du en digital och kreativ stjärna med stor känsla för design och formgivning? Vill du få mycket ansvar, få utlopp för din kreativitet, ta fram design för nya funktioner och driva redesign-projekt? Då borde du spana in jobbet som Digital designer på Mötesplatsen! Det kommer bli en spännande resa där du får arbeta tillsammans med ett gott gäng som gillar att ligga i framkant. Dessutom får du arbeta på ett företag som är måna om sina medarbetare och har en öppen och trevlig arbetsmiljö!

Vi söker dig som är kreativ med känsla för design och formgivning. Du har god teknisk förståelse då vi arbetar med en digital produkt. Du kommer att arbeta med allt från större redesign-projekt men i det dagliga arbetet kommer du även ta fram kampanjmaterial, nya designförslag, bygga banners och landningssidor och arbeta med både UI- och UX-design. Har du erfarenhet av skapa rörligt material till TV och webb, är det ett plus, men inget krav. Du arbetar nära projektledare, utvecklare och copywriter.

Som designer kommer du att vara en del av vårt marknad- och försäljningsteam. Du kommer att att vara delaktig i utvecklingen av Mötesplatsens webb och appar i form av koncept och design samt arbeta med material för sälj- och marknadsföring. Personliga egenskaper som vi värdesätter högt är en positiv attityd, egen initiativförmåga och stor ansvarskänsla.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har:

 • Kunskaper inom Adobe Creative suite
 • Erfarenhet av digital färg- och formgivning för webben
 • Högkvalitativt förhållningssätt till UI och en gedigen förståelse för UX
 • Erfarenhet av att arbeta med Figma och/eller Sketch
 • Kunskaper inom HTML, CSS, Javascript
 • Erfarenhet av att arbeta med responsiv design
 • Förmåga att ta initiativ och vara självgående
 • Svenska i både tal och skrift

Meriterande kunskaper:

 • E-postmarknadsföring
 • Animering
 • Videoproduktion (After effect, Premiere)

För mer information om denna tjänst, kontakta Jessica Wiblom på jessica.wiblom@motesplatsen.see.
Märk ansökan med Digital designer i ämnesrubriken.

Om Mötesplatsen

Mötesplatsen.se öppnade 2001, och är idag en av Nordens största dejtingtjänster, med över 100 000 aktiva medlemmar i Sverige och Norge. Sedan 2018 driver vi även dejtingappen GoodOnes. Vi är för närvarande 15 heltidsanställda och har vårt huvudkontor i Varberg.

Vi är ett litet, prestigelöst företag med korta beslutsvägar och ett högt tempo i den dagliga verksamheten. Vi har ett modernt kontor i Monarkhuset i Varberg, med stora öppna ytor, som ligger 10 minuters promenad från stationen. Vi har generösa regler kring distansarbete, men ser helst att man har möjlighet att komma in till kontoret.

Övrigt

Tjänsterna är heltid, tillsvidareanställning, med fast månadslön, och kan påbörjas omgående.

Arbetsplats

Svärdfiskgatan 4
432 40 VARBERG

Om ansökan

Ansökan skickas till: jobb@motesplatsen.se