Lediga tjänster på Mötesplatsen.se

Lediga tjänster

Digital marknadsförare

Är du en digital stjärna som älskar nya trender, appar, sociala medier och har erfarenhet av performance marknadsföring? Då borde du spana in jobbet som Digital marknadsförare på Mötesplatsen och GoodOnes! Det kommer bli en spännande resa där du får arbeta tillsammans med ett gott gäng som gillar att ligga i framkant. Dessutom får du arbeta på ett företag som är måna om sina medarbetare och har en öppen och trevlig arbetsmiljö!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Som Digital marknadsförare ansvarar du för att operativt arbeta med marknadsföring via våra olika digitala kanaler. Du har stora möjligheter att arbeta kreativt med målet att boosta försäljning genom att nå nya marknader och målgrupper. Ditt fokus är primärt att arbeta med Facebook, Instagram, Apple Search ads, Google Ads men även att identifiera och testa nya digitala kanaler. Du kommer även att arbeta med interna säljkampanjer. I rollen får du stort utrymme att kontinuerligt testa, optimera, mäta och analysera. Du utvärderar och använder dagligen din analytiska förmåga för att fatta rätt beslut. I ditt arbete ingår det att hålla dig uppdaterad inom digitala trender.

Du kommer att ingå i vårt marknadsteam och arbeta med båda våra spännande dejtingtjänster - Mötesplatsen och GoodOnes.

På Mötesplatsen har du stor möjlighet att utvecklas och får snabbt mycket ansvar. Vi är ett snabbrörligt företag med korta beslutvägar och högt i tak. Dina insikter och förslag väger tungt i vår framtida marknadsföring.

Om dig

- Du har relevant utbildning/erfarenhet inom digital marknadsföring.
- Du har erfarenhet av Performance marknadsföring (CPC, CPA, CPI etc.)
- Du är nyfiken, kreativ och gillar att verka på sociala medier
- Du har en god analytisk förmåga.
- Du har erfarenhet av Facebook business manager.
- Du har ett stort intresse för digitala trender.
- Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift.
- Du har god kunskap om digital kundanskaffning.
- Du är van vid analys och hantering av data.
- Du är resultatinriktad och initiativtagande.

Meriterande

- Erfarenhet av analysverktyg som Google analytics och Appsflyer
- Erfarenhet av Paid search / Google Ads
- Erfarenhet av Apple Search Ads
- Produktion av innehåll för digitala kanaler
- Erfarenhet av Adobe Creative Suite eller liknande

Om Oss:

Mötesplatsen.se och Møteplassen.com öppnade 2001 och är en av Nordens största dejtingsajter med 120 000 aktiva medlemmar i Sverige och Norge. Sedan 2018 driver vi även dejtingappen GoodOnes.

Vi är ett litet, prestigelöst företag med ca 20 anställda. Tjänsten är placerad på vårt moderna huvudkontor i Varberg. Vi erbjuder flexibelt arbete med möjlighet att arbeta 50% hemifrån, telefon inklusive abonnemang, fri frukost och frukt, träning på arbetstid 1h/vecka, friskvårdsbidrag m.m

Om ansökan:

Kontakta oss på jobb@motesplatsen.se med din ansökan och ditt CV.

Vid frågor kontakta Jessica Wiblom på jessica.wiblom@motesplatsen.se Löpande urval och intervjuer så skicka gärna din ansökan med en gång!

Arbetsplats

Svärdfiskgatan 4
432 40 VARBERG