Bli medlem

Man KAN finna kärleken på Mötesplatsen

Både Marie och Robert var medlemmar mest för den sociala kontakten, men längtade innerst inne efter att finna kärleken. Det var Robert som fann Marie och tog den första kontakten. Nu ses de så ofta de kan. De två är eniga… Man KAN finna kärleken på Mötesplatsen.

Robnyl heter egentligen Robert och hade varit på Mötesplatsen någon månad, mest för den sociala kontakten. Hade inte egentligen inte för avsikt att finna kärleken just då...

Zeitel som egentligen heter Marie, var tillbaka på Mötesplatsen efter att ha varit därifrån ett tag. Hon hade tappat hoppet om att finna kärleken där, men tyckte sidan var intressant för den sociala kontakten och hoppades innerst inne ändå finna honom som längtade efter henne.

Presentationen på hennes sida var rätt vass, men det avskräckte inte Robert. Han tog kontakt efter att ha ramlat in på hennes sida där han blivit nyfiken på hennes rättframhet.

Han skrev:

"Hej snygging I vinter får du gärna följa med mig till alperna, tänkte få åka lite mer skidor i år. Skämt åsido, men du ser trevlig ut! Skulle gärna vilja ha kontakt med dig. Var bor du?"

..och hon svarade...

"Hej! Alperna är ju inte fy skam..*ler* När åker vi?"

..och på den vägen är det..

Paret har inte åkt till Alperna ännu. Mailandet blev telefonkontakt och sedan en dejt på halva vägen mellan deras bostadsorter. Nu ses de så ofta de kan och Marie har ändrat åsikt...Man KAN finna kärleken på Mötesplatsen.

Lycka till!

Marie och Robert