Bli medlem

Nya händelser: Det senaste från singlarna DU söker

Nya Händelser

Med Mötesplatsens singelflöde, Nya händelser, kommer du hela tiden ha koll på vad som händer kring singlarna som DU söker! Du får upp nya bilder, profiländringar, förslag på singlar som matchar dig och mycket annat - allt i ett och samma flöde! Dessutom kan du äntligen visa att du gillar andra singlars foton och inlägg (vilka inlägg du gillar ser endast du och den som skrivit inlägget).

Så nu är det bara att sätta igång – skriv ett inlägg, ladda upp nya bilder i ditt galleri och lämna en reaktion på inläggen som du gillar.

Singlarna vill lära känna dig! Skriv om dina resplaner, funderingar eller något annat kul som händer i din vardag. Det kommer bli superspännande att se vad du får för reaktioner och nya kontakter!

Notiser

Under Notiser i menyn kan du se vilka reaktioner du har fått (från singlarna) på dina egna Händelser. För att lämna reaktioner på en medlems innehåll går du till Nya händelser och klickar på ”smileyn” längst ner till höger på en medlems innehåll och väljer vilken reaktion du vill ge.

Bli medlem nu - klicka här!